Fremme i Charlottenberg!

Nå er vi fremme i Charlottenberg etter en lang tur. Her er det nydelig sommervær og noen og tyve grader nå klokka syv på kvelden. På mange måter har det vært en tøff dag. Man kan ikke klare å la være å tenke på det forferdelige som  skjedde i går, tenke på alle de liv som gikk tapt og alle de familiene som ble rammet. På mange måter et angrep rettet mot oss alle og alle er skadelidende. Samtidig er det i dag et år siden min mor døde og det er også fremme i tankene inne i mellom. 

Men livet går videre.  Noen ganger er det rart å tenke på at store hendelser i noens liv, det burde på en eller annen måte prege alle, men mennesker blir syke, mennesker dør og mennesker lider,  men livet går videre som om ingen ting har skjedd. Slik jeg tenkte på sykehuset for et år siden. Der satt mennesker snakket sammen, spiste, koste seg som om ingenting hadde skjedd og vår mor var død. En merkelig følelse, men samtidig godt….

 

 

2 kommentarer
  1. Vi reiser grytidlig i morgen på ferie, så jeg gjør mitt beste for å distansere meg fra det som har skjedd. Det er jammen ikke lett..
   Kos deg i charlottenberg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg