Hva skal man tenke!

I dag skjedde det vi egentlig lenge har fryktet , men egentlig trodde aldri skulle tro kunne skje i vår lille trygge del av verden. Et terrorangrep med mange drepte og sårede. Bildene på TV er uvirkelige, nå når vi har fått bekreftelsen på at vi er sårbare her også og at alt kan skje hvor som helst. og når som helst. Likevel må vi leve videre og ikke la terrorismen vinne frem. 

Det er egentlig ikke til å tro at noen kan finne på å ville skade uskyldige mennesker på denne måten. Hva er det som trigger dem? Hvordan er det mulig….Man tenker tilbake på det som skjedde i New York og tenker at det var da vi mistet tryggheten og troen på menneskers uskyld. 

 

 

4 kommentarer
  1. Det verste er Aufs sommerleier, hvem i all verden vil henrette våre ungdommer? Er ikke tilhenger av tortur men skytteren her bør få lide og lide til han dør!

  2. Ufattelig trist, jeg er helt utslått av dette. Spesielt dette med alle barna som regelrett er henrettet, jeg gråter på vegne av alle som er rammet.. Norge er ikke lenger det samme etter dette, vi er ikke lenger et trygt lite land..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg