Det er en evighetsmaskin…..

Det er fredag og husvask som gjelder, en litt smårotete leilighet skal forandres til en husmorsdrøm i løpet av en time eller to. Og så er det bare å begynne å rote det til igjen. I ettermiddag skal vi kjøre til Tingvoll for å hente fire nye vinduer til hytta. Sist sommer byttet vi ut det store stuevinduet og nå er det kjøkken og soverom som skal til pers. Men aller først er det morgenturen med Terry. Det er det ikke mye over 10 grader, men det står i alle fall et pluss foran og ikke et minus 🙂 

Jeg er litt rastløs for tiden, må bare gjøre noe hele tiden, eller i hvert fall ha et håndarbeide på gang når jeg setter meg. I går kjørte vi for å besøke pappa. Der var det rene slekstevne, min tante, min søster og hennes to sønner var nettopp ferdig med middagen. Min tante hadde tatt med nybakt eplekaka som ble servert sammen med kaffen. 

Nå skal jeg drikke opp kaffen min, kle meg godt med regntøy og gode sko, vekke opp den snorkende Terry og komme meg ut. Dagen er i gang litt sent, men dog!!!!!

5 kommentarer
  1. Uff…det var da frykelig til aktiviteter *ler* Sett deg ned og pust rolig og dypt inn og ut, med magen hehehe…. Jeg begynte med Gerimax Ginseng igår, og HERREGUUUUUD det var som å setta fyr i en rakett. Skal si energien er kommet tilbake her. Etter en veldig laaaang slapp periode…(vært litt syk og da hehehe). Nå er det opp og hoppe, aldri opplevd noe som virka sååå fort 🙂 Skål og god helg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg