O-fasong i A-fasong!

Er du kvinne er du vist programforpliktet til å ta deg ut. Saken er så viktig at man bør ta det på alvor. Et velstelt ytre, kremer, sminke, shampo,tøy alt laget for at vi kvinner skal fremstå vakrere enn vi egentlig er. 

Nå i agurktiden har til og med avisen gode råd relatert til denne problemstillingen. Hva er vel en nyhet når man kan lære seg at  hudfargede sko med høye hæler er den optimale benforlengeren. Har man korte ben kan man bare ta på seg et par slike og vips så er bena blitt lange.

Likedan kan man i alle ukeblad få råd om hvordan du skal ta deg best mulig ut. Er du en o-fasong med kraftige lær og litt mage ,bør man bruke A-fasong på overdelene, er man vintertype bør man bruke visse farger. Er man for tung bør man skjule det og råd er det ingen mangel på. Hva har egentlig skjedd med Noras lille kvinne i lave sko. Det velstelte, men naturlige?

Ikke misforstå, jeg vil også gjerne ta meg best mulig ut, jeg bruker sminke, doller meg opp, men det kan bli litt i meste laget. Det er viktigere ting i verden enn lange ben og jeg er vel bare litt lei av å lese om det. 

I dag skal jeg i alle fall ta på meg praktiske klær og sykle til byen for å kjøpe mere garn. Det regner ute så en regnjakke og joggesko er tingen. RunKeeperen skal settes på slik at jeg får beregnet hvor mange kalorier jeg forbrenner på turen, blir det mange kan jeg balasere det med litt iskrem under veis. Kanskje kan jeg se etter hudfargede sko slik at bena mine blir lange…..

Ha en fin dag….

7 kommentarer
  1. Enig med deg. I tillegg alle slankekurene før bikinisesongen. Irriterer meg grenseløst for det kan umulig være riktig at barn og ungdom skal lese dette. Selv pynter jeg meg en gang i blant men ikke til daglig. Kanskje jeg er for lite jålete?

  2. Hihi, morro på morrakvisten! :o))
   Pynter og steller meg jeg og, og trenger ikke beige sko med høye hæler heller, for lengda på beina er det ikke noe i veien med. Men resten derimot .. jaja, en er liksom ikke 18 lengre heller da. Foreløpig føles det som om jeg er aleine på denne øya, så her er det singlet og haremsbukse. Ser ut som et takras, men det er behagelig å ha på.
   Ønsker deg en fin sykkeltur til byen. Og for all del ikke glem isen som påfyll om du forbrenner for mange kalorier! Det er farlig å gå på tomgang. ;o)

  3. God morgen.Ja alle disse velmenende rådene kan en fort bli lei for virkeligheten er så veldig annerledes.Joggesko alla MBD er det ultimate for meg dongeri holder magen nok på plass og med våre temperaturer denne sommeren så er jeg avhengig av fleecejakke:))ønsker deg en fin sykkeltur

  4. Hahahaha ja ikke sant. Kan ikke si at jeg følger noen av rådene til disse mote-guruene. Ikke bryr jeg meg om å forlenge beina heller…. så jeg fortsetter i mitt eget tempo og kler meg etter dagsformen og sminker meg til det ugjenkjennelige hver dag :)))) Fortsatt fin sommer… håper beina dine rekker ned til pedalene da *ler*

  5. Svar; Blomster og engler er alltid bra! -og når både Bente og Viktoria er der, er det to engler med skjulte vinger der i tillegg :o)
   Jeg er forresten temmelig “kort i skitfallet”, men beina rekker heldigvis ned i bakken. Jeg har lest at med begge beina på bakken står man stille, så jeg er fornøyd med at et av beina er i kontakt med jorden. Det andre beinet er som regel i bevegelse – alltid på vei til noe morsomt.
   Ha en riktig fin fredag.
   -klem-

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg