Runkeeper…og martna.

Hvert år på denne tiden er det martna i Trondheim. Selv om mesteparten av det som blir solgt er rask er det moro å gå å se. I går tok vi Andreas med. Han gikk rundt blandt alle bodene med store øyne, her var mere enn nok som kunne fristet en treåring. Plastleker, mat, håndarbeider, klær, støvsugere, you name it…they gote it. Nå er det omtrent like vanskelig å holde styr på en liten gutt i trengselen som det er å finne noe fornuftig å kjøpe, men det er martna så da så….

I dag er det ny sykkeltur på gang, jeg har fått et nytt leketøy…noe som heter Runkeeper.Det er en digital treningsbok, som man laster ned på mobilen. Du velger aktivitet, så måler den strekningen du legger bak deg, gjennomsnittlig tid, kaloriforbruk og så videre. Hver gang du slår din beste gjennomsnitttid får du også ros. Herlig…

 

 

5 kommentarer
  1. Hyggelig med slike marknader for det gir lokale håndverkere mulighet til få solgt sine arbeider. Det var mye stikkevarer der vi var og en designer som hadde noen fantastiske strikkekjoler og drakter.Barna jeg hadde med fant boden med smykker så der handlet vi begge dagene.
   Håper det blir flere marknader senere i sommer for det er mye fint folk lager.

  2. Skal tru om den digitale telefonleken din var det som min sønn testet ut i går?snakk om solstråle når han kom og bare måtte vise mor kor stiligt dette var:))lykke til med ditt leketøy kan være interesant dette.
   Når det gjelder salgsboder er jeg enig,mye rask men også mye bra.Las i avisa i dag att vi bør bli flinkere til å ha mindre i skapene våre,og så måtte vi lære å kjøpe kvalitet framfor kvantitet,og jeg er enig.
   ønsker deg en fin dag

  3. Dette hørtes ut som et spennende leketøy! Sikkert veldig motiverende, ros er viktig!Ønsker deg en herlig sykkeltur i fint trøndervær idag! Klem:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg