Menneskets beste venn!

Regnet som øser ned i dag er en strek i regningen. Programmet for i dag var å sykle til sykehuset der jeg har legetime for å vurdere hvor mye medisin jeg skal bruke fremover.  Jeg vil gjerne ha et ord med i laget selv også for medisin skal man være forsiktig med og jeg vil ikke ha mere enn høyst nødvendig. Så når plikten var gjort skulle jeg vaske verandaen og stuevinduene. Blir ikke helt det samme når regnet høljer ned, men vi får se om det kan bli noen lyspunkt i løpet av dagen. Uansett er den under tak så det lar seg gjøre om jeg legger godviljen til.

I går heklet jeg rundt kanten av oldemorpleddet og nå skal det bare presset litt så er det ferdig. Ettersom det er brukt restegarn i forskjellige tykkelser trenger det å presses litt til. Men ferdigstillelse betyr at jeg kan starte et nytt arbeid og i dag skal jeg innom en garnbutikk å kjøpe garn til et sjal jeg har funnet mønster på. Restekurven har minket mye, men jeg kunne nok fått til både et og to pledd til før den er tømt, men jeg får heller se om jeg kan lage noen  sokker og slik.

Terry har tilgitt meg at jeg reiste i fra han. Nå fotfølger han meg og er så rene elskverdig, han kommer bort og gir meg et slafs rett som det er for å vise at han er fornøyd med sin matmor og gjerne vil formidle det. At hunden er menneskets beste venn stemmer her i huset. At menneske er hundens beste venn stemmer nok enda bedre.

 

 

 

 

 

 

5 kommentarer
  1. Så fint at hunden har tilgitt deg, han var nok ikke fornøyd med at du reiste. Du må vise frem pleddet med kanten. Jeg har vurdert å lage et slikt pledd også. Har så mye restegarn selv

  2. God morgen.Høres ut som en fin stund i Trondheim,iallefall innom hus:)det bøtter ned her også i dag så det blir verken sykkeltur eller gåtur,i dag blir det rein innedag med det det har å by på.
   Enig med deg,medisiner skal ikke brukes mer enn nødvendig.Mine har eg gått på i 2 år,men siden det er et morfinpreparat så ønsket jeg selv å kutte dem ut og se hvordan det går,så nå har eg begynt på nedtrappingen og synes det går greit selv håper eg att eg slipper å begynne på dem igjen.Ønsker deg en fin dag og lykke til på sykehuset

  3. Å få til den rette medisineringen er viktig, jeg føler jeg har en grei dose nå, men skulle jo gjerne ha vært uten.
   Nå pøser det ned for fullt igjen her, det går i byger, ser ut som vi har samme været fra sør til nord.
   Lurer på hva vovene her sier jeg nå som jeg skal avgårde i 3-4 uker…

  4. Ha en fin dag,her på Jevnaker er det sol,men blåser veldig.Jeg har også laget noen oldemorstepper,koselig tepper det.

  5. Kom en skikkelig regnskur her også, måtte inn med alle puter og duker igjen, arghh… Viktig med riktig dose medisin ja, bra at en blir fulgt opp i fht dette. Ha en fin ettermiddag og gi Terry en kos fra meg! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg