Litt etter litt…

Tralala….. nå er endelig alle bildene som lå hulter til bulter i en stor skuff sortert og i orden. Disse to inneholder alle bilder som ikke skal inn i album. Nå tar jeg for meg en skuff og eller et skap i gangen og rydder ordentlig, før eller siden må jeg komme gjennom  alt. 

Tar vel litt tid før dette kan kalles et lappeteppe…

10 kommentarer
  1. Jeg ser du lager lapper som kan bli til teppe du også- Jeg har nå et arbeid med lilla farger som med tid og stunder kan bli et fint vognteppe til et oldebarn en gang!

  2. Det tar tid med oldemorsruter men så blir jo dei teppene bare så skjønne også da:)og jammen hadde du en festlig løper på bordet også:))noe du har sydd selv?
   Bilder er det mye jobb med,selv vil jeg lære meg å lage fotobok,det tar jo ikke mer plass enn en hvilken som helst bok i bokhyllen

  3. Hei Siv:)Flink du er som tar deg tid til rydding av bilder,,men sikkert litt stas og se på dem igjen.Har ryddet og sortert litt selv om dagene nå,,men syntes det ikke tar noen ende. Har nok tatt vare på for mye gjennom årene,og har nå lært at det en ikke bruker av tingen på 3 mnd har en heller ikke brukt for:)Er kanskje noe i det??
   Flotte farger du bruker på oldemorsrutene:)

  4. Sortere bilder må være det største mareritt jeg vet om! SÅ skal jeg se positivt på det, er slike esker er som en skattekiste, når de blir åpnet for gjennomsyn etter noen år.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg