Fotografier og gamle synder.

Jeg har alltid vært glad i å fotografere. Nå i den digitale verden kan man gjerne ha tusenvis av bilder uten at det tar særlig med plass. Likevel har jeg prøvd å slette litt fortløpende så det ikke skal ta helt av. I hine dager derimot måtte bildene fremkalles og lista for sletting/kastig lå nok litt høyere, noe som har resultert i en skuff full med gamle bilder og brev som nå skal sorteres og lagres på en egnet plass. De beste skal få plass i en album, noen skal kasseres og resten oppbevares i tilfelle Pål og Hege ser seg monn i noe av det. Dette skal bli dagens prosjekt. Så har jeg funnet frem gamle synder i form av en håndfull heklede oldemorlapper som en gang skulle blii til et pledd. Satt i går kveld og prøvde å finne ut av mønsteret og fikk heklet noen prøveeksemplar inntil jeg fant frem til noe som lignet. Kanskje kan jeg få det ferdig en gang. 

Så har jeg endelig fått Terry til å svelge tablettene, en halv penecelin og en halv smertestillende. Jeg prøver å pakke det inn i godbiter, men det lille neket spise kyllingen og spytter ut tablettene. Og dette skal være en øvelse morgen og kveld i ti dager. Phhhhh.

Etterpå skal Hege, tvillingene og jeg på bytur, men først en dusj og tur med Terry. 

 

7 kommentarer
  1. Jeg tror jeg har over tusen bilder som bør sorteres og settes i perm! Var flink da ungene var små, men så gled det ut.
   Liker utviklingen – å lagre på data, gjør det lettere å holde orden på dem. Tør ikke tenke på om datamaskinen min skulle ryke :o/
   Jeg har seks katter og en hund. Kattene er håpløse å gi medisiner, men Connie trenger bare å få tablettene pakket inn i leverpostei 🙂

  2. Da vår hund skulle ha tabletter, viste veterinæren hvordan vi kunne løfte hodet opp og gni på halsen, da svelget han automatisk. Etterhvert ble han vant til å få og da slapp vi det.
   Spennende med gamle bilder – blir en nostalgisk dag for deg, det.

  3. Jeg har både bilder og oldmorsruter som jeg skulle gjort noe med…. Var så godt igang tidligere i mai, så jeg får vel fortsette med disse ryddeprosjektene mine…
   Ha en riktig fin dag, og kos deg på bytur.
   -klem-

  4. Du er sannelig flink! Jeg har hundredvis av bilder som ligger i poser og sekker… Noen albumer er det blitt også, men mange ligger altså uten. Tror vi må ta en økt. gubben og æ, på neste regndag! Hvis du skal til byen, kan det hende at vi treffes i dag. Jeg skal møte forleggeren i Nordre kl.12.30, deretter blir det vel innsjekking på hotellet Comfort Hotel Lipp. Det ligger i Thomas Angels gate, 12 B. Vi skal spise middag, og gå på kino, kl.18.15.lykke til med lille Terry :))))

  5. Bilder og heklaruter her også ja :))
   Jeg gir alltid tabletter til vovene knust sammen med leverpostei, et forsøk kanskje? Ønsker terry god bedring da, lille voven :0)

  6. Det kan være et slit å få hunden til å ta medisin, men nå ser jeg du har fått mange gode råd allerede. Dette med å massere halsen nedover for å utløse svelgrefleksen samtidig som du holder snuten til hunden litt oppover bruker å være lurt.Stakkars Terry, god bedring til han. Ha en fin dag! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg