For en start!

Jeg våknet i morges av at Terry pistret og ville ha oppmerksomhet. Den ene bakfoten var ond og han tråkket ikke på den. Jeg ringte til veterinæren og fikk komme med en gang. Ved undersøkelsen viste det seg at lymfekjertlene i benet var hovne noe som tyder på en betennelse evt. i verste scenarie enda verre. Nå skal han ta blodprøve for evt. å utelukke verre før han legges i narkose og får renset opp i foten. Da jeg skulle veie han for narkosen viste det seg at han har gått ned et halvt kilo noe som er bekymringsfult for en hund som ikke veiere mere enn 7 kilo i utgangspunktet. Nå siere veterinæren at gamle hunder ofte mister muskelmasse og dermed vekt, men i og med at han er såpass aktiv kunne også det være symptom på noe annet. Egentlig er det vel mest sannsynlig at han har fått noe i labben som nå er betent, men en liten uro er det likevel. 

9 kommentarer
  1. Uff og uff…tror helst at det er ett eller annet som har satt seg inni der. Har du sjekka for flått? Vi har dryppa begge våre med noe vi fikk hos vet`n. Tar ingen sjanser. Håper han kommer ser – men sjekk flått i pelsen og få han dryppa 🙂 Klem

  2. Stakkar liten:(
   Ikke noe gøy når dyra våre er syk nei…føler seg så hjelpesløs:(
   Lykke til!!! Håper alt går bra….

  3. Ååå, stakkars Terry.. Vet hvordan det er når hunden er syk, det er ikke moro nei.. Håper på det beste og ønsker både Terry og deg lykke til:-)

  4. Stakkars vofsen. Det blir bedre etter operasjonen. Vi har hatt mange runder med kattene våre vi også…god bedring Terry :)))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg