Det er lørdag morgen!

Så var da pappa endelig ledig slik at han kunne komme til middag i går. Vi spiste hjortestek med grønnsaker og fløtesaus, fruktsalat til dessert og så kaffe med muffins. Jeg har fortalt før at han er markblomstenes ubestridte mester og på sommeren er det mange som får glede av hans vakre buketter. Dette er nok en ting vi har til felles, jeg elsker markblomster, men der pappa får til de fineste buketter blir mine liksom ikke helt det samme.

I dag skal Silje og Kristian feire ettårsdagen sin. Det ble et par tøffe dager da de ble født. Hege fikk store blødninger etterpå og det var kritisk et døgn eller så. Nå gikk da heldigvis alt bra og barna har vært en berikelse for alle rundt dem. Ikke noe er bedre enn å se de barna du er glad i vokser og trives, at de får gjøre det i hjem hvor foreldrene er der for barna sine og sørger for at de har det bra. 

Enn så lenge sitter jeg her med kaffekoppen min, morgenens must. Jarle leser avisen og er tapt for denne verden, hører bare et svusj når han blar over til neste side. Nå skal jeg forte meg å piske krem og vaniljefyll til Kværfjordkaken som skal i bursdagsfeiring i dag og så er dagen i gang. 

 

 

6 kommentarer
  1. God dag du fristerinne hehehe. Blei så sulten av all den gode maten du skriver om her…trur jeg må sende en sms til gubben, og be han kjøpe noe godt til i kveld. Han er på jobb til kl. 19, og jeg KJEEEEDER meg her aleine 🙂 Men får vel bare blogge mer idag da…har nemlig tatt meg ferie fra Facebook, og etter ei uke er det fremdeles helt herlig. Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg