Uskyldig søvn?

I dag har jeg sovet lenge. Sovet slik bare en som har veldig lite uoppgjort kan gjøre, eller bare fordi jeg har vært litt sliten, det spiller ingen rolle, jeg har sovet og sovet godt så hvorfor dvele mere ved det. På formiddagen i går var min venninde Anne og jeg på sykkeltur, to trøvrige gode damer på hver sin gamp av en sykkel, i finværet opp alle de lange bakkene til Kolstad og så til Heimdal. På Heimdal er det en fin innvandrerbutikk, der er det mye spennende og eksotisk mat, men også alle tiders frukt og grønnsaker både de som er vanlige i Norge og andre. Jeg kjøpte meg en kilo kjempegod honning, litt krydder og litt frukt og grønnsaker. Før vi dro hjem tok vi en lang pause ute i finværet med hver sin kaffekopp. På kvelden hadde vi besøk av Lillian, hadde ikke så mye å servere så det ble kaffe og Brimidram og en tur langs memory lane. 

Jeg har alltid vært en hund etter salt og brukte alt for mye. For et par års tid siden byttet jeg ut saltet med urtesalt og er godt fornøyd med det. I går kjøpte jeg en stor pose som jeg skal dele med min datter Hege, hun har ikke landet langt fra stammen når det hjelder saltbruk så kanskje kan jeg få henne på bedre tanker. For mye salt…ikke bra….har nå jeg trodd i hvert fall de to siste årene. (-;

Ellers hadde mitt eldste barnebarn 5-årsdag i går. Var litt leit at vi ikke var sammen med han på dagen, men de er på flyttefot og fødselsdagen skal feires i nyhuset litt senere. Tenkte likevel mye på han i går, hvor lykkelig jeg var da han kom til, hvor søt han er og hvor godhjertet han er blitt. Lille Håkon som begynner å bli stor, neste år er han skolegutt. Tenk det….

 

 

3 kommentarer
  1. For en fin tur dere hadde :o)
   Jeg har oxo byttet ut vanlig salt med urtesalt for en stund siden. Ikke det at jeg brukte så mye av det vanlige, men jeg likte så godt smaken av urtesaltet.
   Ha en fortsatt fin dag videre :o)

  2. Salt skal en være forsiktig med, jeg har også vært altfor glad i salt. Men nå har jeg måttet redusere saltforbruket mitt mye, det er ikke bra for en som har nyresykdom. Kjedelig smak på maten i begynnelsen. men jeg krydrer mer istedet. En venner seg til alt. Ønsker deg en kjempefin lørdag og sender en liten klem:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg