Utro på nettet!

Adresseavisa kan i dag fortelle at 12000 trøndere er utro på nettet. Saken har krigsoppslag og vekket min nysjerrighet. Et nettsted som heter Victorie Milan hevdes å være Nordens største datingside for gifte og samboende. 1252 midtnorske kvinner og menn er medlemmer. Nå kan jeg tenke meg at det tallet stiger etter den fine reklamen i avisa. Når man i tillegg er garnatert 100 % anonymitet og får tips om hvordan du skal skjule de elektroniske sporene er suksess innen rekkevidde. Poenget med nettestedet er å gi mennesker som lever i forpliktende forhold en mulighet til å treffe andre, ha et seksuelt forhold for å spice opp tilværelsen litt. “Gjør livet levende, ha en affære” skal etter sigende være mottoet. Saken er såpass hot at den ikke bare har kapret førstesiden, men også to hele sider inne i avisa. 

Nå har jeg ingen lyst til å se nærmere på saken, som for å si som sant er frastøter meg. Jeg var også lykkelig uvitende om at slike nettsteder finnes inntil Adresseavisen gjorde sin plikt som en seriøs nyhetsformidler og opplyste meg. 

10 kommentarer
  1. Mange som er utro via nettet, kjenner noen som har blitt berørt av det..En familie far sa at han måtte ta en tur på hytta for å slappe av litt, fruen i huset trudde på det.. Så visste det seg når dagene gikk, at han hadde reist til amerika for å treffe en nettvenn (flørt).. Dette fant dem ut via spor i pcen..Et stort sjokk for de berørte!
   Hva skal en mor si til sitt barn når pappaen har flyttet på slike premisser..trist når slikt skjer!

  2. sex på nett?nei det kan ikke være mye tilfrestillande.Enig med deg ,det er ikke alt som behøver plass i avisa,skulle tro det er mye mer intresante ting å skrive om

  3. Mange måter å være utro på også, men jeg synes jo faktisk en er utro når en roter med andre på nettet også uten å treffe dem.
   Siden du henviser til har jeg aldri hørt om, men det er jo nok at datingsider der ute in space. Rene, uskyldige chattesider til mer sexfikserte greier. Jeg vet en del om de chattesidene, det var her jeg traff drømmemannen min. Men la det være sagt, vi var ikke i noe forhold noen av oss da det skjedde. Likevel var det nok av personer der inne som var ute etter et lite eventyr. Diskret. For de var gift. Har ikke noe til overs for sånne mennesker jeg .. æsj!
   Men som en måte å treffe andre mennesker på, date etterhvert, så synes jeg sånne sider er ok jeg. Ikke alle gidder jakte rundt på byens utesteder .. når en er over 40 blir det bare litt patetisk liksom. Eller tragisk på en måte ..
   Ha en fin dag! :o)

  4. uff da….usmakelig spør du meg! Akkurat som dette skal legaliseres fordi det kun er på nett………….
   Utroskap er utroskap uansett…….

  5. Alt sånt får dessverre altfor stor spalteplass, men det er jo typiske ting som selger mer aviser. Mye rart folk gjør på nettet det er iallefall sikkert

  6. Sånne saker burde ikke vært nevnt i avisa i det hele tatt!
   Oppfordre folk til å være utro er ingen god sak 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg