Sko for alle pengene!

Om det skulle interessere noen kan jeg nå fortelle at jeg nå er den lykkelige eier av to par nyinnkjøpte sko, hvorav et par sandaler og et par spasersko. Nå har jeg fått såpass med år på baken at jeg tenker mere på comfort enn på utsende når det kommer til sko. De må være gode å gå på…. punktum. Men så blir jeg veldig fornøyd dersom jeg kan finne noe som både er godt å gå i og som gtilfredstiller forfengeligheten. Noe jeg mener at jeg gjorde i går. 

Nå har jeg nok ikke alltid vært like fornuftig, jeg har gått rundt med min del av dårlige sko. I hinne dager ga ikke økonomien meg mulighet til å kjøpe gode sko. Så var det også slik at forfengeligheten ga større utslag enn fornuften og man kunne nok av og til beskue den yngre fruen vaklende rundt på sko med høye hæler og  til og med plattåsko. Som tenåring var det moderne med hot pans og lange hvite støvletter et år. Jeg ønsket meg slike støvletter mere enn noe annet i verden. Så da jeg fikk dem i julegave var den julen reddet. 

Men tilbake til nåtiden, oppsummering, jeg har sko nok til å komme gjennom sommeren, alle er gode å gå på med unntak av selskapskoene som er såpass vonde at det veier opp alt det andre. I dag skal jeg til behandling først og så til fysoterapauten. I ettermiddag er vi bedt bort på kaffe. På radioen spiller de akkurat en av de gode gamle nemlig Living next door to Alice. Kaffekoppen er tømt mens jeg har blogget og jeg er straks klar til å gå i dusjen. 

 

 

7 kommentarer
  1. Ønsker deg en fin dag. Pass på gnagsår i nye sko, det er derfor jeg går med mine gamle sko til de faller fra hverandre.Jeg får alltid gnagsår i nye sko.

  2. Jeg er en av de som er over gjennomsnittet interessert i sko 😀
   Har skapet fullt av høye hæler, passer veldig godt til ei med dårlig rygg og vondt kne sant? nei så for tida støver de ned og jeg spaserer i mine kjære Ecco sko, skal jeg pynte meg tripper jeg rundt i høye hæler i 10 min slik at alle får se, så er det over i lave sandaler :))

  3. Godmorgen!
   Kjenner meg igjen i det du skriver. Men jeg savner å kunne gå med høye heler! Hotpaintsen får ligge i kista til barnebarn og karneval. Støvlene har jeg gitt bort!Men det er å hygelig å minnes hvor fine vi syntes vi var den gangen!

  4. Husker perioden med hotpants og støvletter godt, da var vi fine gitt! Viktig med gode sko, høye hæler er bare til pynt når en skal sitte rolig i en stol.. Ønsker deg en knallfin dag! 🙂

  5. heisan. Jeg skal se etter joggesko i morgen. Jeg leter etter et par med god demping. Kan hende at det lindrer smertene i venstre foten min. har du noen tips? Kan gjerne koste opp til tusen lappen, men det er grensen..

  6. Brigitte Kvarsnes: Jeg har kjøpt mitt tredje Addidas sko i år, faktisk akkurat likedan som jeg har hatt før. De er halvdempet og veldig bra på min fot. De kostet rundt kr. 500. Nå har jeg en bred fot slik at det kan være vanskelig å finne noe bra som ikke blir for trang.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg