Meg og sko!

Så er vi tilbake til hverdagen igjen. Vi har hatt noen fine påskedager, men nå er det greit og være i hverdagen igjen. I dag skal jeg sykle de 7,5 km til Trondheim sentrum. Jeg er en uforbederlig skosliter, sko varer aldri lenge med meg i, man skulle tro jeg tok dem ut en gang om dagen og banket dem slik de ser ut. Hadde sko vært levende hadde de ropt om hjelp dersom de så meg komme inn i butikken.

Hvordan det går an å slite ut et par sko i løpet av et par måneder er for meg et mysterie, men slik er det. Nå har jeg kastet vinter turskoene, et par skoletter og et par spasersko. De to førstnevnte bekymrer meg ikke før til vinteren igjen, jeg har et annet par spasersko, men jeg trenger sko som er litt fin, men ikke selskapsfint. Ergo skal jeg og sykkelen på bytur. 

 

8 kommentarer
  1. hehe…kjenner meg godt i igjenn i det du skriver. Er en skikkelig skosliter jeg også……mine sko er aldri fine lenge:( Mens mine venniner henter frem vårskoene de har hatt flere år, så ser mine skikkelig elendige ut……..bare å kjøpe nye…….samme om jeg legger i lite eller mye penger i sko så varer de kke lenge……
   Mamman min har sagt at helt siden jeg var lita har jeg slitt sko kjempefort……merkelige greier:S
   kos deg på sko shopping:))

  2. Hehe, du er ikke sånn som meg nei. Jeg har skapet fullt av sko, mange av dem er mange år gamle. Jeg sliter normalt ikke sko noe særlig.Yndlingsskoene mine bruker jeg gjerne i mange år før de må kastes.
   Men nå i påsken fikk jeg låne et par ECCO tursko av mor da vi skulle ut og gå. Fine sko, med skikkelig kraftig såle. Da vi kom tilbake, var det nesten ikke noe igjen av sålen! Jeg var kjempeflau!. (Men så viste det seg at de har stått i skapet i flere år, så de var antagelig morknet. INGEN kan da slite ned et par ECCO-såler på en eneste spasertur! Heldigvis!)

  3. Jeg har masse sko. Pensko sliter jeg ikke ut, men sko til å GÅ i er forbruksvare :o)
   Håper forresten du finner sko du liker. Ha en riktig fin tirsdag
   -klem-

  4. God morgen.Sko ja det er ikke like lett å kjøpe heldigvis sliter ikke jeg ut sko mine varer i mange år selv spaserskoa som blir brukt dagligt.Men noen sliter sko,en av barna mine slet sko på samme måte som du,men jeg merket att det vart bedre og lengre holdbarhet når jeg gikk over til ekte skinnsko.Ønsker deg en fin bydag og lykke til med skokjøp

  5. Det er forskjellig hvordan en sliter sko, jeg sliter sjelden ut skoene, men kjøper nye fordi jeg er lei av dem. Håper du finner noen gode da, lykke til og ha en super dag:-)

  6. Fant du noe?
   Jeg synes sko er et mareritt… finner aldri noe jeg liker… eh… vel… til tross for det har jeg visst maaaaange par sko. Problemet er at noen er gode og andre er fine. Så må det prioriteres. Lurer stadig på hvor de fine&gode skoene er.
   Si fra hvis de er i Trondheim, da tar jeg en tur!

  7. Håper du fant et par nye sko. Synes at du er flink som syklet over 7 km.. Jeg planlegger å kjøpe et nytt par joggesko selv. Jeg sliter med venstre foten min og trenger noe solid. Denne gangen skal jeg ikke se på prisen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg