Snart over!

Solen er kommet bort, men det er heldigvis oppholdsvær også i dag. Nå er påsken snart over, men vi har tenkt å utnytte også siste dagen som best vi kan. En tur på sjøen hadde ikke vært så verst og så vår yndlings lufteTerry tur før vi peker nesen hjemover. I dag er det sen frokost med egg og bacon og nystekt brød. 

Hytta trenger sårt til å bli oppgradert så i løpet av dagen skal vi måle og planlegge. Det skal bli nytt gulvbelegg på soverommet og på kjøkkenet, vi vurderer å male kjøkkenskap og en masse ellers. Kanskje male tregulvet på stua. Nå har vi ikke vært så flinke før, men brukt tiden på hytta til hvile og avkobling. Men så må også omgivelsene være nogen lunde for at vi skal kunne trives så nå er det ingen bønn, den som ikke vil….den skal.

1 kommentar
  1. God morgen.Beklageligvis er det sånn med alle hus,alt trenger vedlikehold før eller siden og for en opptimal avslapping er det selvsagt viktigt att en trives med det en har rundt seg.Dere får ha lykke til med oppussingen tenker det blir flott eg så får dere heller ta den tid dere trenger og kose dokke max mellom øktene

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg