Skotthyll og bowling.

I dag skal jeg spille bowling. Ettersom det er over 20 år siden sist vil jeg ikke vedde store penger på de helt imponerende resultatene, men hvem vet det kan jo være at jeg husker litt av gamle kunster og smeller til. Nå var jeg ingen stortalent den gangen jeg spilte bowling på bedrifsnivå heller, men mye moro var det.

På den tiden spilte vi også skotthyll på bedriftsnivå og var helt bitt av den basillen. De sårt tiltrengte matpausene ble brukt til trening og etter hvert begynte vi å treffe litt også. Et år mannet vi oss opp og meldte oss på rådsmesterskapet og tok en pen tredjeplass. Et annat år fant vi ut at vi ville arrangere en konkuranse selv og fikk bedriften med på det. Det ble en mye større affere enn det vi hadde forventet og en spennende helg. Laget mitt tok 0 poeng denne gangen og havnet så langt ned som det går an på resultatlista. Nå håper jeg inderlig at det ikke blir fullt så galt i dag, men om så skjer sover jeg godt likevel.

Nå er det sikkert mange utenfor trøndelag som ikke kjenner til skotthyll. Men spillet går ut på å kaste flate store “stener” inn på en bane hvor det er plassert tre “munker”. Disse står plassert rett etter hverandre med en viss avstand, munkene har forskjellige poeng og treffer man alle får man 60. Husker ikke helt hvor mange kast det var i hver omgang, men det kunne ha vært ti.

Men i dag er det bowling som gjelder. Så får vi se hvordan det går…

 

 

 

7 kommentarer
  1. God morgen.Lykke til på bowling i dag,ren flaks kan stå deg bi så hvem hvet:))
   Skotthyll høres ut som ett spill vi hadde på Muritunet første gang jeg var der og det var utrolig gøy,men det passer vel helst ute.Ha det gøy i dag

  2. Bowling er spennende. Hr dere ikke noe som heter “kallkauk” og “kjerringbæring” på dine trakter? Hva går forresten de to sportsgrenene eksakt ut på ??
   Lykke til med bowlingen.

  3. Bowling er gøy, trenger bare litt flaks og en perfekt kule hva angår vekt og hullstørrelse. Og – litt kraft i armen kanskje. Lykke til!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg