Hvorfor ikke?

Den ene lille timen vi mistet i løpet av natten gjorde at klokka var litt mere enn den burde være da jeg endelig kom meg opp av sengen i morges. Morgenfuglen Jarle har allerede vært i gang lenge og strutter av energi som langt overgår min trøtte opptreden. Jeg er ikke noen blidensol på morgenen, nå er jeg heller ikke sur, jeg er trøtt og jeg vil ha en kopp kaffe før dagen tar meg med alle sine gjøremål. Jeg vil helst ikke tenke på noe og slett ikke gjøre noe før kaffekoppen er fortært.

Så selv om jeg egentlig har mer enn nok akkurat nå med kaffekoppen og våkningen tenker jeg litt på hva denne dagen vil bringe. Det er kommet enda mere snø, nå er brøytehaugene så store at vi ser ikke parkeringsplassen lengre. Er ikke mye gang i å tenke på å gå tur noen plass hvor man kan møte våren i dag, ettersom våren ikke er her heller ikke vårfølelsen. Men ut må jeg uansett, orker ikke sitte inne hele dagen, kanskje en tur i nærområde kunne holde i dag.

I går fikk stekeovnen en skikkelig omgang, til og med glassene på døra ble skrudd opp og rengjort inni. Nå er ikke akkurat det noe man burde gjøre uten en mann til stede, de skal jo sammen igjen, men her var det en mann så da kan jeg overlate problemmet til han. Jeg er alltid så fornøyd med meg selv når jeg har fått tatt de oppgavene som man gjør en skjelden gang i blandt. Husmoren i meg har en liten gjesteopptrenden før den drar tilbake til “jeg tar bare det mest nødvendige land”. Så ringte Kalle og Anne-Lise og lurte på om vi ville være med på City Syd. Har jeg valget melom mere husarbeide og City Syd trekker nok det sistnevnte det lengste strået hver eneste gang så hvorfor ikke….

6 kommentarer
  1. God morgen.Ikke alle er klar for dagen sånn rett etter att beina har kjent gulvet under seg,ikke behøver en å være klar heller det er faktisk godt å bare sitte der og føle på hele seg hvordan kroppen sakte men sikkert våkner til liv:))
   City syd er det søndagsåpent?? i så fall ønsker eg deg en fin tur og ha en god dag

  2. Virkelig full vinter ennå hos dere, syntes dere har fått nok snø nå.. Så flink du var i går og tok en omgang med stekeovnen, det trengs her også… 😉
   Jeg har vært på City syd en gang for lenge siden, et flott senter…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg