En ny vinterdag!

I dag våknet vi trøndere til nok en vinterdag. Vi er nå godt forsynt med snø og har sikkert fått  nok til et par vintre, men værmeldingene lover nedbør enda noen dager. I går var det bortimot snøstorm enkelte tider. Da veiene også var såpeglatte ble folk anbefalt å holde seg hjemme. Nå valgte vi å trosse dette og kjørte en tur til Heimdal hvor Jarle tok spanderbuksene på seg og kjøpte en ny ytterjakke på meg. Etterpå spiste vi middag på en italiensk restaurant og koste oss bare verre. Vi koste oss ikke på speilblanke veier på hjemturen, men det forbigår jeg i taushet,  vi kom da hjem uskadet.

I dag skal jeg kjøre ned til sykehuset for å få tatt nye blodprøver. Nå er det desverre slik at jeg er en hver sykesøster skrekk ettersom jeg har meget tynne og vanskelige årer. Et par ganger har jeg måttet sitte med armen i en bøtte med varmt vann, for 14 dager siden måtte de ta blodet oppe på handbaken. Men det blir vel i dag også. Heldigvis har jeg vært ute en vinterdag før og er ikke særlig kjælen av meg på den måten.

Om jeg er alle sykesøstres skrekk er løpske tisper min. Terry som vanligvis er passe veloppdragen oppe i all botskjemtheten, blir til et sytende, masende, lystent, manneben når det finnes løpske tisper i nærheten. Han forvandles til et lite monster som  vil ut til alle tider. Jarle og jeg delte ikke hans behov for å gå ut i snøstormen, men Terry er ikke den som gir seg først. I går kveld satt han pal i to timer og stirret oss i senk. Ikke bare stirrer han, men han stirret med et så bestemt og bebreidene utrykk at Jarle smeltet og tok han med på tur. Nå sover lille Adam ut før dagens posjon med tur og bryr seg lite om at han kan irritere på seg småsten. Her gjelder den sterkestes rett og hans søte lille kropp inneholder mere vilje enn hans to firbente samboere har til sammen.

 

 

 

7 kommentarer
  1. Huff for et grisevær dere har! Var ikke noe kjekt å våkne til det hvite som har lagt seg på bakken i natt…Men skal ikke klager, det er ikke mye og det er ikke snøstorm, men plagstomt like vell….
   Har verre årer enn meg du, På Haukeland sykehus har de funnet ut at de må bruke barnenål på meg…tar lengre tid å få ut de dråpene de skal ha men gjør mindre vondt og de treffer lettere…Mine årer ruller vist…
   Masse lykke til i dag:-)
   og lykke til med din firbente venn og turen i dag:-)
   Klem

  2. God morgen.Uff ja den snøen kom hit også,fra bar mark på dagen i går til 10-12 cm nysnø i dag.Jeg ser att du har samme problem som meg når det gjelder blodårer,selv anestilegane sliter,men dei kan bruke ultralyd for å finne årene det har dei måttet gjøre på meg,du kan jo nevne det,lykke til.
   Du beskriver Terry på en så hjertelig måte att en blir helt rørt,må være godt å være matmor til en slik liten sjarmør

  3. Stakkar Terry, ikke bare bare når instinktene slår inn på den måten 🙂 Så mange flotte lukter og så lite engasjement fra de tobeinte 🙂
   Håper det blir en god dag på tross av blodprøver. Lykke til i dag.

  4. Ja, hva skal vi med all denne snøen nå når våren var godt igang? Lykke til med “stikkingen” idag, det går nok fint. Ønsker deg en fin fredag! 🙂

  5. Dere har virkelig full vinter fortsatt.. Vi har hatt solskinn noen dager her nede, og veiene er helt tørre. Får ikke håpe snøen kommer hitover…:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg