Angermann?

Ute er det skikkelig rufsevær, snøen ligger tykk og frodig, mens vinden innemellom tar tak i den og tar den med på en flytur. Jeg som  hadde pensjonert vinterkåpen i et premeturt våryrt øyeblikk og vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å holde meg varm. I går gravde jeg frem en gammel dynejakke, tynnslitt og moden for dynga den også, men den berget meg gjennom en times spasertur i går kveld. Da den timen var den eneste uten nedbør i hele går var føttene det eneste som ble skikkelig våt.

I går fikk jeg brev fra sykehuset hvor de ba om enda flere blodprøver og en ny prøve som jeg aldri har hørt om før. For å si det slik, humøret steg ikke særlig oppover av den grunn.

Ellers er skatten det store temaet for tiden. “Alle” har prøvd å finne informasjonen, men ingen har kommet gjennom. Selv kan jeg godt vente, krysser bare fingrene for at innbetalingskortet som vanligvis følger med ikke er alt for stort.  Så kan jeg spørre meg selv hvorfor jeg ikke øker trekket, men  jeg spør  ikke fordi jeg vet hvorfor. Da ville de måndetlige utbetalingskortene bli mindre, uansett dreier det seg ikke om store beløp. Men angermannen har tatt meg mange ganger når “alle” andre får tilbakebetalt store beløp og jeg sitter der med innbetalingskortet mitt. )-;

7 kommentarer
  1. Er det snø igjen? Det var jo så våryrt da jeg var der i forrige uke. En underlig vår der nord i verden… Håper det ikke blir så alt for gæer’n størrelse på det kortet. Pleier også å få kort der andre får penger, så kjenner følelsen 🙁

  2. Lykke til med skatten..jeg fikk igjen den nette sum av 630 kr…hihi..ikke stort, men i fjor fikk jeg 20 i baksmell,så jeg smiler 🙂
   ..og du, nå er våren like rundt hjørnet..-jeg lover :)) Klem

  3. Hei Siv.
   Rufsevær her også, men heldigvis ikke noe snø…Bare litt på fjelltoppene og håper den holder seg der!
   Her går det fremdeles i ull og dunjakke, men burde brukt regnjakke….
   så det er fint innevær og godt jeg har masse håndarbeid å bruke tiden på:-)

  4. Vi har fått resultatene begge to her, og det var positivt for begge. De der innbetalingskortene er kjipe å få, spesielt om de er av litt størrelse. Da forsvinner mesteparten av feriepengene når du egentlig trodde du skulle ha det så bra en stund .. Krysser fingrene for at det går bra hos dere også.
   Her er det plutselig veldig vår! Kan nesten se som snøen smelter i hagen. Åh, det er bare deilig.
   Ønsker deg en flotters dag! :o)

  5. God morgen siv,som du ser her har jeg nytt bloggnavn:))håper virkelig att snøen finner det for godt å smelte bort hos dere også i nærmeste framtid,kalenderen sier snart april og vinteren har vært mer enn lang nok.
   Ønsker deg lykke til på sykehuset,håper du får noe godt ut av dei nye blodprøvene dine

  6. Ja, vi venter i spenning her også.. Vi får krysse fingrene for disse skattekortene…Været kan vi ikke gjøre så mye med. Jeg orker ikke å gå ut i hvert fall..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg