Vaskerommet er ryddet!

Vaskerommet bærer preg av at formiddagen har vært helt uten planer. Nå kan jeg ha kongelige gjester, vise dem rundt på vaskerommet og de vil nikke imponert over ryddigheten. Jeg er ikke helt sikker på om de blir like imponert over fargevalg og innredning, men ryddig er det så lenge det varer. Nå er det desverre unntaket og ikke regelen. Jeg har en lei tendens til å putte alt jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med, nettopp på vaskerommet. Kjøkkenet vårt er lite og det er litt for lite skap plass så jeg har avlastningshyller på vaskerommet hvor noe av kjøkkenstæsjet blir puttet unna. Så baller det på seg helt til jeg ikke orker rotet mere og tar en final cleaning.

Når man tenker over det er husarbeid en utakknemlig oppgave, man rydder og så rotes det, man vasker og så klines det til igjen, man vasker tøy  og før man vet ordet av det er skittentøysdunken full igjen. Man lager mat og spiser det. En evig runde….

Nå har Linda og jeg kommet trygt hjem etter en times vandring på glattisen, hun holdt seg på bena og jeg falt……igjen. Likevel begynner jeg å tro på at jeg kommer meg gjennom også denne vinteren uten benbrudd.

Nå nyter jeg min Nespresso kaffe i godstolen det er VM sending igjen, repriser fra før i dag, litt kjedelig kanskje, men likevel…..

5 kommentarer
  1. Høres ut som ditt vaskerom er som mitt. Nå er det rotete der for jeg bruker vaskerommet som gjennomgang til drivhuset. Det kommer gjerne litt jord og annet rot dit. Kjøpte en skittentøykurv og der ligger alt som ikke kan vaskes i maskin, det ligger der og venter på at det skal bli vår for det er ikke det varmeste rommet i huset.

  2. Da har du vært kjempeflink i dag, og kan slappe av med god samvittighet!! Ha en fin kveld.

  3. Du har så rett når det gjelder den umisundte jobben i hjemmet,men no kan du iallefall kose deg med god samvittighet i kveld.Er glad isen har forsvunnet her denne uken siden vi nesten er pålagde en daglig spasertur.Du får være forsiktige så du ikke havner i sykesenga med brudd

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg