Babyfeet og hundemas!

Hundeholdet har sett bedre tider enn klokka syv på søndag morgen når en bortskjemt silketerrier vekker deg for å gå tur. For å si det slik..det er ikke særlig moro. Men er man bortskjemt så er man bortskjemt og Terry har ikke skjemt seg bort selv, han gir seg ikke, han vil ut å gå tur og han bryr seg ikke særlig om at det er søndag og matmor trenger skjønnhetsøvnen sin. Når jeg først er inne på tema skjønnhet, på morsdagen fikk jeg et fotpleiemiddel som  heter babyfeet, det består av to plastikkposer med et middel som i løpet av to timer skal gjøre dine føtter babymyke. Du putter bare føttene inni plastikkposen og lar middelet gjøre jobben. Det kan faktisk anbefales, det gjorde godt.

I dag har vi planer om å kjøre ned til Nidarøhallem og gå hjerteprominaden som går langs Nidelva, forbi Studentersamfunnet, Domkirka, og Bakklandet så over  på den andre siden av elven over gangbrua og så er vi tilbake. Midtbyen er nærmere våren enn vi her i vinterlandet 7-8 kilometer lengre sør. Så kan vi nyte den lille det fine milde været, mate endene og kanskje få en aldri så liten forsmak på det som skal komme.

Ha en fin søndag!

 

7 kommentarer
  1. Hjerteprominaden – fint ord for en nydelig tur. Er så utrolig fint i det området der! Liker at du skriver at han ikke har skjemt bort seg selv – vi har vel lett for å fnyse av bortskjemte unger, men det er jo ikke de som står for bragden å skjemme bort…

  2. Ønsker deg en fin søndag.
   Forsøkte jo Babyfoot jeg og, rett før vi reiste, men føttene mine var litt forsømt så det tok liksom ikke alt her. Etter å ha traska rundt i korallsanden i Mexico i fjorten dager så har jeg fått nye føtter!! Ungene mine spurte om jeg hadde tatt fotpleie der nede. De har aldri sett så flotte ut før! Og det gjelder mannens også .. merkelig!

  3. God tur og ha en fin søndag. Her blir det også tur, men det blir rundt Vannspeilet for å speide etter endene..

  4. Har prøvd baby foot æ også , den var helt super gikk ca en uke før det ble noen reaksjon , men da for trellan og annea hardhu i en fart det ble altså babyfoot, herlig

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg