Helgevask for alle pengene!

Endelig har værgudene forbarmet seg over oss å hevet temperaturen et hakk eller tre. For meg blir livet litt enklere med en gang, bare det å slippe å fryse baken av seg om man vil gå ut en tur gjør stor forskjell. I dag har jeg planer om å få måkket unna litt husarbeide, vanlig god gammeldags helgevask, slik at det lukter grønnsåpe og husmorsære i hele leiligheten. Så skal jeg dra over stuevinduene utvendig, sist jeg prøvde spekte det bare.

I morgen har jeg planer om å ta en tur til Stoff og stil. Jeg har en gammel puff som har vært min mormors, tenkte jeg skulle trekke om den, men på en slik måte at jeg ikke ødelegger det orginale trekket som faktisk er like helt, men litt falmet etter å ha vært med i over femti år. Men nå etter kaffen og avisa, helgevask for alle penga….

 

Ha en fin dag!!!!!

 

7 kommentarer
  1. God formiddag Siven;-))) Skal straks i gang med husmorsysslene eg og;-)) 2+ ute og oppholdsvær.. enn så lenge!!
   Ja disse vinduene er et skrekksenarie her hos meg ivertfall.. fyyy kor det ser ut når solen skinner på de.. hehehe.. kanskje eg skal gjøre som du og prøve på en liten vask av de og, siden det er litt + grader her;-))
   Ha en feiende flott dag videre

  2. Hi, hi – jeg leste først “Helgevask av pengene.” Da ble jeg forviten på hva du holdt på med!!! Vasking av penger er fy, fy vet du.
   “kos” deg med grønnsåpa!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg