I see, I like, I buy!

Disse ordene er ikke mine, men de passet likevel godt på shoppingturen sammen med Hege i ettermiddag. Vi var kommet til den siste klesbutikken og ingen ting fristet og så voila, den aller siste butikken , der hadde alt du likte. Foresten var det er russisk dame som uttalte de bevingede ord: I see, I like, I buy. Jeg lo godt fordi det hørtes utrolig enkelt ut. Men så enkelt er det vel bare man har penger nok. Her er i alle fall mine innkjøp….

 

Terry er aldri langt unna. I dag er han litt fornærmet fordi han har vært barnepike to ganger. Stakkar!

 

5 kommentarer
  1. Gratulerer med nye fin klær :o) Alltid morsomt med noe nytt. Som Leirabestas sier, så mangler vi bare varmen… blå himmel, varmgrader og masse sol :o)

  2. dette så veldig fint ut, gratulerer med nye klær. Det er alltid så koselig å komme hjem og prøve det nye man har kjøpt synes jeg. Lenge siden jeg har kjøpt meg noe nytt, men skal til USA i april så da blir det nok shopping. Ha en fin helg.

  3. Så bra at dere koste dere på handletur. Mor og datteropplevelser blir ofte en suksess! Se, lik, kjøp, som vi sier på norsk, er super innstilling, ja – hvis pengepungen er enig! Hihi.
   Kos deg i helga med flotte, nye innkjøp!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg