Jeg gråter!

Jeg er av den sorten som gråter ofte. Jeg er et følelsesmenneske som blir lett rørt, en film, en bok, en fin utsikt, et vakkert dikt, til og med ting som andre ikke helt fortstår rører meg til tårer. I dag så jeg videofilmen som min nye bloggvenninde EngleHjerte hadde laget til sin mor som døde i august. Den fikk meg til å tenke på min mor som døde 23. juli og tårene rant. Jeg følte meg plutselig så alene. Noen veldig viktig finnes nå bare i våre minner. Filmen var veldig rørende og jeg kjente meg så veldig igjen, slik det var for henne var det også for meg.

I løpet av livet har jeg vunnet og mistet mange som har stått meg nær og slik er det for oss alle sammen, noen kommer og noen går, generasjon etter generasjon, de fleste til sin tid, men ikke alle. Det har gått et halvt år, men jeg savner min mor.

 

En engel har rørt din panne
på sin flukt med en liljegren;
hva kunne den ellers danne
så lys, så skjær og så ren!

 

10 kommentarer
  1. Det første året er veldig spesielt etter at en mister en forelder, men det går heldigvis bedre etterhvert. Minner er gode å ha i sorgprosessen

  2. Synes det er godt med mennesker som har hjerter som kan føle til gråt. Verden hadde vært kald uten. Og så er det godt når de minnene vi gjemmer inni oss er gode minner, om et elsket menneske. Ha en flott kveld, Siv.

  3. Du er ikke den eneste som er lettrørt, det er en her oxo. Det ligger til familien…alle er sånn. Det har ikke alltid vært like festlig å gå sammen med meg på kino skal jeg si deg :o/
   Før turte jeg ikke å gråte når det var andre tilstede, men det har heldigvis endret seg etterhvert som jeg har blitt eldre :o)

  4. Det er en styrke å klare å gråte. Tårene er rensende også dessuten. Du er ikke alene vet du, selv om det kan kjennes slik av og til. Jeg snakker med meg selv og blomstene mine. he he. Terapi det også…

  5. Jeg er også et slikt lettrørt menneske og jeg er stolt av det. Skal lite til for å røre meg. Men like lett som jeg har for å la tårene komme fordi jeg er rørt har jeg for å le. :))
   Vær stolt av den du er!!

  6. Jeg ble veldig rørt når jeg leste dette innlegget ditt. Min film om mora mi laget jeg mest for min egen del for det er en del av sorgprosessen min, men det at den rører noe i andre som ikke kjente henne engang- det rører meg veldig. Jeg blir lett rørt selv, men vil gjerne gråte litt mer innimellom og da er det godt å ha film og bilder som kan få frem litt gråt. Sorgen og savnet etter mor vil alltid være der <3 Goklem til deg

  7. Jeg gråter også når noe rører meg,var noen diskusjoner om ett tv program her i kveld,jeg ville ikke se programmet hvet av erfaring att tårene ville renne og det er ikke så kjekt blandt masse folk.
   Du kommer nok alltid til å savne din mamma,sånn er livet og det er godt det også

  8. Heisann Siv:) Du er nok ikke alene om å være lettrørt,,merker faktisk at jeg blir mere sårbar etter hvor eldre jeg blir. Så er nok noe hormonelt som skjer i en kvinnekropp dette. Og det er flott å vise følelser,en å være en kald og hard person. Englehjerte rørte veldig her med meg også. Nydelig og flott sammensatt film av hennes mor:) Og du har jo vært igjennom dette selv,,så skjønner godt at dette rører ved deg også. Livet er skjørt og ikke alltid så rettferdig. Men slik blir det for alle en eller annen dag,,så er godt en ikke hvet alt som skjer i morgen.
   Klem fra Marianne:) ps.du skriver så flott om livet Siv:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg