Au!!!!!

Jeg har i mange år hatt problemmer med spyttkjertlene, dette gir seg utslag i at de hovner opp omtrent slik som en hamster.Det blir en stor kul godt synlig under og ved siden av øret.  For to år siden opererte jeg bort spyttkjertelene på venstre side av halsen og etter det har det vært rimelig bra. Men så lenge var Eva i paradiset, for et par måneder siden begynte det på den andre siden. For å si det slik…det er utrolig irriterende. Det kommer alltid i forbindelse med et måltid og gjør det umulig å få i seg maten. Heldigvis er det som regel lenge mellom hvert utbrudd, men i går, i det jeg skulle sette til livs et godt måltid, smakk der var hamsteren, maten måtte bare være. *Λζθ±±¤*^¨^@^ψ^^

Den første gangen varte det i tre dager, jeg skjønte ikke bæra, bortsett fra at noe var galt.  Jeg dro til legevakten, enten hadde jeg kusma eller så måtte jeg være psykisk syk. (det var alltid i forbindelse med mat). Heldigvis var det ikke noe galt med vettet og det beroliget meg en god del, men problemet var jo ikke løst. Nå kunne man ha mye verre plager enn dette og en fin søndag morgen kan man vel finne på noe bedre enn å sutre om slik, skal man tappert prøve å se det fra den lyse siden har jeg jo godt glipp av mange kalorier, kalorier jeg slettes ikke har behov for. Kort sagt det er aldri så galt at det ikke er godt for noe…..

 

 

 

 

7 kommentarer
  1. Her er det beinet som har hovna, igjen. Har nok ikke sittet nok i det siste, trodde jo jeg var helt bra omtrent. Men nei ..
   Hamstere er jo søte da! ;o) Men kanskje ikke i så store utgaver. Hehe. Ønsker deg god bedring. Det er jo godt det går over igjen i det minste.

  2. Vi er flere som inntar flere kalorier enn vi har behov for………,
   Så flott header du har fått deg. Jeg synes Trondheim er en flott by. Vi har hytte i Oppdal, hvor mannen min har røtter og har en sønn som bor i Trondheim, så vi frekventerer fylket temmelig ofte og byen en gang innimellom:)

  3. Hmmm… det har jeg aldri hørt om før. Så mye rart man kan lide av… Men det hørtes nokså irriterende ut, ja.
   Mat er jo selve livets høydepunkter for meg, så jeg tror jeg setter dette laaaaaangt ned på lista over ting jeg vil ha!

  4. Har aldri hørt om det problemet der, men det er jammen mye som kan dukke opp og legene kan ikke gjøre noe med det? Håper det går fort over. Ha en fin søndag 🙂

  5. …og her er det kneet som hovner opp :/ jaja heller det enn det du sliter med. Håper det kan fikses så du slipper å leve på suppe. Og flott header forresten :))

  6. Kjenner til det problemet der. Når en har Sjøgrens har en kronisk betennelse i spyttkjertlene, men det er bare nå og da at det hovner skikkelig slik at hamsteransiktet kommer frem. Ikke særlig godt nei.. God bedring og ha en fin ettermiddag:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg