Hjemme hos meg!

Ettersom jeg er utfordret kommer det noen bilder fra mitt hjem. Fruen selv ser litt betenkt ut, men ok det får bare våge seg.

Sofaen og godstolen min, der har jeg hatt mange gode stunder, bildet til venstre har kommet fra mamma og pappas hjem. Jeg reddet det fra søppelcontaineren. Her er også Jarles godstol kommet med. Det minste bildet fikk jeg av min mormor en gang, det betyr litt for meg fordi hun hadde fått det av min morfar da de begge var unge. Bildet viser en ung mann som spiller fiolin for sin kjære. Han syntes vel det passet bra ettersom han selv spilte fiolin.

 

Engleskapet er bortimot fult, men jeg ønsker meg fortsatt engler. Kisten fikk jeg av min far etter mamma døde. Han hadde ikke lengre plass til den. Her har den fått en slags hedersplass. 

Tv kan vi ikke være foruten.

Dukkene på hyllen har mamma laget.

Spisestuen


Også fra spisestuen.

Ikke store kjøkkenet, men stort nok.

Klokka har vært min morfars.Bildet under har min datter malt. Det er også hun som har malt bildet øverst til høyre. 

Dette er blokker fra teppet “secrets of hart”. Til tross for gode intensjoner er ikke tekstblokkene skjært enda.

Maybe i dag…kanskje…

9 kommentarer
  1. Så koselig dere har det, Siv! Masse fine bilder på veggen og det engleskapet ditt ville jeg ha tatt en nærmere titt på.. Ha en fin ettermiddag:-)

  2. Dette var jammen et koslig innlegg. Herlig å se slike “hjemme hos” reportasje hos vanlige mennesker. Slike kister er ikke bare dekorative, men de er også veldig praktiske fordi de rommer mye plass. Har også en kiste, en gammel Amerika koffert som jeg fikk av moren min da hun levde. Er veldig glad i den.

  3. Åååh så koselig innlegg;-) Så flott hjem dere har, skjønner godt at dere koser dere der;-)
   Takk for titten
   Ha en flott kveld videre

  4. Takk for at du har åpnet ditt koselig hjem for oss. Det er trivelig å bli litt bedre kjent med deg på denne måten vet du.Jeg ser at du er flink med handarbeid. Jeg har heklet et sengeteppe i to år nå. …

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg