Nyttårsforsetter!

Nyttårsaften….årets siste og på en måte også en begynnelse…begynnelsen på noe mye bedre.  Hva skal så årets nyttårsforsett være, jeg er ikke bedre naglet enn at jeg kan velge blandt mange. Jeg kan helt sikkert bli snillere, jeg kan nok være mere oppmerksom mot nære og i hvert fall fjerne, jeg kan nok godt ta av noen kilo og trimme mere, stelle håret oftere eller gi bort litt mere til de som trenger det. Eller jeg kan tenke litt naivt og si at jeg skal bli så bra som jeg kan, men så enklet er det ikke. Jeg vet av erfaring fra tidligere år at nyttårsforsettene brytes…desverre. Likevel skal jeg love meg selv at jeg skal prøve å være god, prøve å ha hjerte for andre, prøve å stille opp, prøve å gi av meg selv i den grad jeg orker nå. Og så skal jeg prøve å akseptere de tingene jeg ikke kan gjøre noe med og gjennom det bli litt gladere.

Det er nyttårsaften og vi skal feire det sammen med gode venner, med god mat og god drikke, slik  som så mange på årets siste dag og når klokken slår 12 slag skal vi gi hverandre en god klem og ønske hverandre godt nytt år. 

Jeg håper alle kjente får en fin kveld og et Godt Nytt År.

 

 

11 kommentarer
  1. Riktig godt nytt år og lykke til med nyttårsforsettene dine, om ikke alle blir gjennomført klarer du nok noen 🙂 Kos deg sammen med gode venner i kveld

  2. Takker for hyggelig hilsen,og jeg er stadig innom og leser her hos deg også.Men er kanskje ikke bestandig like flink til å legge igjen en kommentar. Men er bestandig flott skrevet om deg og samfunnsproblemer Siv,så jeg kommer innom på nyåret igjen. Må du og dine ha en riktig fin feiring av det nye året i kveld:)
   Stor klem fra Marianne:))

  3. Lykke til med dine forsetter. Mine forsetter blir meget få – om så noen i det hele tatt. Skulle det være noe så måtte det fortsatt være, å kunne være der når familie og venner har behov for det. Godt nyttår til deg og dine.

  4. Godt Nytt år til deg og dine også. Noen nyttårsforsetter har jeg ikke lenger, det ble aldri holdt likevel, så nå lar jeg være.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg