Romjulsdag med blåbærblå tå!

Alle menesker i Trondheim by var på City Syd i går formiddag. En dryg påstand som helt sikkert ikke er sann, men slik virket det da Hege, Andreas og jeg dro dit for å bytte et par  julegaver som ikke passet. Menesker som gikk ut og inn av butikker med gaver som skulle byttes, dyttet, puffet og hadde det akkurat like travelt som før jul. Galemattias spør du meg, med så mye stress nå når det skal være en rolig dag i en rolig uke.

På ettermiddagen skulle vi bare en liten tur for å bytte sykkeljakken Jarle fikk i julegave og kom hjem minus jakke, men med nytt speilreflekskamera og en Kenvood som meget beleilig akkurat når vi trengte det var på tilbud. Nå var det nok ikke like implusivt som det kan virke, vi hadde ventet på romjulsalget og hadde skjekket ut merke og pris på forhånd.

Hva har jeg så mere å fortelle en fin romjulsdag. Om det skulle kunne være av interesse så har jeg en blåbærblå fjerde tå på venstre fot. En tå som antagelig vil føre til en rolig dag i stresslessen eller i hvert fall en rolig dag uten de lange spaserturene. Tåen banker og det har den gjort i hele natt, en bitte liten tå burde ikke kunne gjøre det, men det gjør den. Hvordan den ble blå? Den tålte ikke å få en stol med en mann opp på seg…pysetåa………..

 

 

 

 

 

5 kommentarer
  1. Synes synd på pysetåa eg,det burde mannen i stolen også forstå:))
   Eg e sååååå glad for at eg bur på landet,stille og rolig,har lyst på et nytt kamera som er på salg,så svigersønnen min skal undersøke om der er flere av dem i dag,og jeg jeg skal ta det med ro her hjemme:))

  2. Dette hørtes ikke det granne godt ut med en vond pysetåa,,så du får nok sitte å kjenne hvordan det banker og dundrer i dag. Men legg en pose med is på den,hjelper ihverfall noe. Ja det er helt utrolig hvordan folk kan oppføre seg både før og etter jul i butikkene,var selv en tur ute i går for å kjøpe garn,og jeg har ikke sett på maken hvor frekke og uten hemninger mange hadde. Skulle nesten tro det var verdens undergang. Må du ha en god bedring og en fortsatt fin romjul i heimen:))

  3. Huffa meg, disse tærne er noen følsomme kroppsdeler. Jeg snakker av erfaring og føler med deg. Da smaker det kanskje godt med en sterk gløgg og vin. Nå er det godt at fruen sitter med foten høyt opp, og lar seg oppvarte av mannen i huset. håper at du slipper å bytte flere gaver i romjulen.. god bedring. Ibux og ispose, rødvin og gløgg, det er medisin det..

  4. Au au sier nå je 🙁 men mannen i stolen kan kanskje kjøpe noe pent til pysetåas eierinne som trøst? Kjøpesentere før jul og i romjula er noe jeg vanligvis skyr, ialla fall hvis jeg må handle, en liten tur for å se på “de gale” går kanskje an, men så er det kaos på parkeringsplassen og kafeen, nei bedre hjemme i stua 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg