2. deilige juledag….

Terry springer rundt med en tørket oksehale som det ser ut som han vil begrave i sofaen. Men så observerer han at vi ser på han og springer av sted for å finne et bedre gjemmested. Han har lite tenner igjen på gamledagene så den nytelsen en slik godbit ville vært tidligere er nok mye redusert. Men halene har han fått i julegave og julegavene skal man sette pris på. Nå regner jeg med at halen vil få ben å gå på senere i dag når pappas Lady kommer på besøk. Terry er gentleman og ettersom Lady er en fin ung dame kan det nok hende at det er greit for han om hun overtar det.

I dag kommer min søster Tone og hennes familie, min sønn Pål med sin familie og så pappa på middag. I kjøleskapet ligger to fine svinestek og godgjør seg. Etter gårsdagens absolutte hvileskjær er vi fitt to fight og rede til litt selskap.  Men enn så lenge sitter jeg i morgenkåpen, drikker min gode morgenkaffe, slår av en prat med ektemannen og bare nyter roen i julehjemmet, slik det hør og bør på en helligdag.

 

 

3 kommentarer
  1. Slik er min 2.juledag og så langt! Men hos oss kommer innrykket i morgen. I dag skal jeg lage saus og steke hjemmelagde kjøttkaker. De er helt spesielle og sausen skal være helt mormorsk! De voksne foretrekker
   nok steika, men unger er unger.

  2. Her var den store hviledagen i går.
   I dag har det vært julelunsj med mannens familie, 36 stykker med stort og smått. Så dagen har gått i ett siden tidlig morra. Har med oss litt mat hver og en kake/dessert. Så tidlig på morrakvisten sto jeg og barnebarnet og bakte klippekranser mens drømmemannen stekte kyllingfileter til den store gullmedalje.
   Nå er juleferien over for mannens del, jeg skal jo ikke på jobb på en stund enda, men skal passe barnebarnet i romjula siden barnehagen er stengt …
   Ha en fin kveld. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg