Fortsatt god jul!

Vi hadde en fin dag i går, en dag slik man ønsker julaften skal være, sammen med mennesker du er glad i, med god mat, fin musikk og litt godt i glasset, men aldri for mye når det er barn i selskapet.

Etter et iskaldt besøk på kirkegården var vi hos Linda og Odd som også hadde besøk av  svigersønn Vegard   og deres høygravide datter Mia. I løpet av januar kommer arvingen som alle venter på, mere velkommen unge skal man lete lenge etter. Slik alle barn bør være velkommen og etterlengtet og etter hvert bli elsket for den det er. Selv kan jeg aldri slutte å undre meg over hvilket mirakel alle barn er og hvilken stor gave det er å få friske glade barn.

Apropos friske sunne barn så var vi heldige nok til å få feire julaften med tre av sorten, deres farmor og bestefar, datter Hege og svigersønn Bjørnar. Hege hadde laget både pinnekjøtt og ribbe med alt tilbehør og min favoritt fruktsalat til dessert.

Hva fikk vi så av nissen. Jeg fikk engler som alle år førut. Engler som skal inn i den etter hvert store samlingen i engleskapet, hver eneste finere enn den forrige. Så har jeg fått i-pad av min kjære mann som alltid er villig til å bruke pengene sine på meg og mye annet fint.

Nå i dag må man bruke heisekran for å rikke oss, vi skal sitte i fred og ro i vår egen stue, se på TV, prate, spise bare vi to, ingen planer, ingen ting vi må gjøre, en hel herlig dag…….

6 kommentarer

Siste innlegg