Julaften!

Det er julaften, en fin dag for alle dem som har noen å være glad i. Det er julaften og vi skal først møtes på mammas grav for å pynte den til jul. For mamma kunne ikke få nok pynt til jul. Så pappa, Gerd, Jarle og jeg skal dit, hun skal få en rød lykt, Gerd har laget en fin krans og så skal vi tenne lys for henne. På denne måten blir hun en del av dagen for oss, slik hun har vært i alle juler før.

Etter kirkegården skal vi drikke kaffe hos min veninde Linda og hennes Odd. Linda er også et typisk julemenneske som elsker å pynte til jul. Blir nok en koselig stund der kjenner jeg dem rett.

Og så er vi heldige nok til å kunne ferire julekvelden sammen med tre av mine barnebarn, svigersønn Bjørnar, hans mor og hennes mann og selfølgelig min datter Hege. Jeg gleder meg til å se barneøynene skinne i julelyset, se forventningene og spenningen vi alle husker fra vi selv var barn, å kunne være en del av det. Familie, det er et must i julen.

God jul alle sammen!

 

 

 

3 kommentarer
  1. En koselig jul i Trondheim,vi blir bare voksne i år,men di er mine barn så det er barn alikavel:)) og no ser dei på reisen til julestjernen og spiser godteri

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg