Ut på tur aldri sur!

Reisefeberen raser opp mot nye rekorder. Ut i fra den temperaturen skulle man tro at det var en jordomseiling på gang og ikke en svipptur på fire dager til Tallin. Nå i natt kl. 00.30 drar vi med buss via Sundsvall til Stockholm, det er ca 90 mil så det blir en lang busstur. Søndag kveld er det ferje fra Stockholm til Tallin. To dager der og så samme tur tilbake.  Målet er i bunn og grunn julemarkedet som vi har hørt gjetord om. Så skal det være omvisning i byen med lokal guide og selfølgelig litt tid til shopping.

Men først er det adventspynting, jeg har strøket og  hengt opp nye gardiner på soverommet, jeg skal snart finne frem lilla lys og duker slik at det er ferdig pyntet til vi kommer hjem. I kveld skal vi også være barnevakt til Andreas, Kristian og Silje. Deres mamma og pappa skal på julebord. Bare synd at mamma må komme tidlig hjem slik at vi kommer avgårde.

Ut på tur aldri sur………

 

 

6 kommentarer
  1. Du kommer tol å få en fin tur til Tallin:) Og oppleve en fin julemarked der skal visst være fint har jeg hørt av andre. Så jeg ønsker deg en riktig god tur og kos deg masse:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg