Gratulerer med dagen!

I dag vil jeg begynne med å gratulere Jarle med fødselsdagen. Det blir ikke mye feiring i dag, men i går var det både middag og fødselsdagskake  med pappa, Pål, Håkon, Hege, Bjørnar, Andreas, Kristian og Silje. Så i kveld blir det bare oss to.

Nå har vi feiret en del fødselsdager sammen etter hvert. Det begynner å bli skremmende mange, men det er vel litt som det sies…alternativet er verre.  For meg er det noe forutsigbart og trygt med å være med en over så mange år. Vi kjenner hverandre på godt og vondt, sterke sider og svake sider. Nå kan jeg trygt si at de gode sidene er veldig tilstedeværende hos Jarle. Han er godlynt av natur, positiv og lett og være sammen med. Han er av den typen ettter en fotballkamp og kommer hjem med hele livshistorien til  den som har sittet ved siden av. Det rare er at han holder ut med meg som slettes ikke er like omgjengelig.

Nå ligger Terry i sofakroken og snorker av hjertets lyst, det er ise kaldt ute, har ikke sett på gradestokken enda, men i går var det minus 18. Jeg som er glad i å gå tur, går bare akkurat langt nok til å riste det som skal ristes ut av hunden, snur og kommer meg inn så fort som mulig.

I dag skal jeg ta livet med ro, bare kose meg med håndarbeid, har heklet  to kyllinger til, snakk om kjerringa mot strømmen, men i dag er det julenissene det gjelder, det ligger to nesten ferdig kropper i en eske og ber pent om å få bli ferdig til jul.

 

 

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg