Den som intet våger!!!!!

Nå begynner reisefeberen å gjøre seg gjeldene. Det er ikke så ofte lengre at jeg tar sjansen på å dra så langt unna hjemmet i disse dager. Nå tenker jeg at den som intet våger…inten vinner og jeg vil jo svært gjerne vinne så da så. Gevinsten skal i hvert fall være et liv fult med aktiviteter, kultur, reiser og alt det man får muligheten til å være med på av positive gode opplevelser. Så Tallin her i come.

Det er ikke lenge til advent heller, jeg liker advent, jeg liker juleforberedelser, å finne gaver til kjente og kjære, den barnslige forventningen, lukten av julekaker, nyvasket hus, juleblomster, røde tulipaner og vissheten  om at noe godt kommer.  Egentlig så liker jeg advent bedre enn jeg liker selve julen. Nå spilles julesangene allerde på radioen, det kan jeg styre meg for, alt til sin tid mener nå jeg og nå i november er det ikke tid for julesanger.

Det heter seg at ingen ting er så galt at det ikke er godt for noe. Det  som er galt er min helse slik den er i dag, men det som er bra er at jeg har mye tid til å gjøre alt det jeg ikke har hatt tid til som yrkesaktiv med en jobb som krevde mye mere enn 8 timers dag. Likevel er det en rastløshet jeg ikke helt greier å få ut av systemet. En uro for dagen og for fremtiden.

Jeg prøver å tenke positivt, prøver å finne mening og innhold, lykkes også inneimellom og jeg håper at jeg etter hvert kan finne roen i meg selv. Så tenker jeg at tiden ikke er inne til å ta de store skrittene, men ta små babyskritt mot en fremtid som sikkert har noe å by på enda….

 

 

14 kommentarer
  1. Hei Siv og god formiddag! Enig med deg i at advent er egentlig enda bedre enn selve julen. Synes jeg kjenner meg igjen i den uroen du snakker om når det gjelder framtiden, akkurat dette kjente jeg også veldig når ikke alt var helt klart enda. Men tro meg, det blir bedre, og det kommer til å bli himmelsk når du er ferdig med NAV! Ha en flott reise til Tallinn og en fin ny dag! 🙂

  2. EN riktig god tur til deg – blir sikkert en fin opplevelse. Håper du setter inn noen bilder og noen rapporter fra Tallin – har aldri vært der.

  3. Veien blir til mens man går, er det noe som heter;o)
   Ønsker deg en super tur til Tallinn; kjempeflott by. Vi var der på bryllupsreise <3

  4. Slik kjente jeg det også da jeg gikk over til pensjonist fra mer enn full jobb som undervisningsinspektør. Rastløs Hva nå liksom. Men etterhvert har jeg funnet roen. herlige morgenfrokoster. Tid til å hjelpe barnebarna med lekser eller bare ha de her til mat og prat. Litt leksehjelp på gymnaset til fremmedsprålige , litt kurs og så en tur vår og høst til Rhodos i varmen. Og nå har jeg nettopp hatt juleverkstad i to dager ! Gled deg! Oppgavene kommer etterhvert.

  5. Heisann:) Er enig med deg at adventstiden er aller best,ja kunne gå å pynte litt etter litt i hjemmet og bake og gjøre det litt hyggelig for dem som stikker innom. Og når julen er over så er det deilig også,dagene blir lengre og lysere igjen. Det liker jeg:))
   Så ønsker jeg deg en trivelig reise til Tallin:))

  6. Hei Siv ,skal du på førjulstur til Talin nu i helga, det blir sikkert bra, har tenkt på det mange ganger, men det blir bare med tanken.du må kos dæ masse.

  7. God tur til Tallin, det er en flott by og sikkert fin julepyntet også. De fleste bekymringer blir heldigvis ikke noe av, men innimellom er det lettere sagt enn gjort. Miljøforandringer bruker å hjelpe, da kan en sånn tur sikkert være positivt, jeg liker også advent 🙂

  8. Tallin rett før jul må da virkelig være en opplevelse. Jeg drømmer om den optimale julekrybba, som skal være – ja, det optimale. Tror jeg kunne funnet en der 🙂 Enjoy.

  9. Enig med deg i at advent er en fantastisk tid. For meg begynner egentlig “jula” 1. desember eller 1 søndag i advent, alt etter hva som kommer først. Så til helgen skal første eske som er merket 1 søndag i advent pakkes opp, og all adventspynten skal settes ut på sine faste steder. Så fantastisk at du tar deg en tur til Tallin nå før jul. Mannen min har vært på jobbreise der, men selv har jeg ikke vært der. Håper du finner et koselig julemarked der som gir deg enda mer julefølelse og energitilskudd. Du som våger mye kommer nok til å få mange fine opplevelser tenker jeg. God tur!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg