Nei da….

Teaterstykket vi så i går var moro. Jeg har en humoretisk sans av den sorten som gir utslag når ting bare er helt satt på spissen. Så kjenner du også igjen scenene fra  utallige julebord jeg har vært på. For å si det slik…det er alltid noen…noen som tar en for mye, noen som skal diskutere politikk eller arbeidsmiljø, noen som blir sentimental, noen  som skal betro deg de tingene du ikke vil vite, noen som skal skjekke opp serveringspersonalet  og så selfølgelig noen som skal ta sjefen.  Veldig befriende…bare le av hjertens lyst….veldig bra…..en av skuespillerene som i løpet av stykket skal ta livet av seg ved å fryse ihjel. Står i underbuksa ved åpent vindu….foresten du måtte være der…..

Før stykket spiste vi middag på Egon og fikk da tid til å komme ajour med hverandres liv. Gullbjørg er en av mine absolutte favorritter, en person du gjerne vil ligne, hun er tvers igjen real og veldig empatisk. Trenger nok litt påfyll av det gode genet før jeg kan rekke helt opp, men jeg jobber med saken. Per og jeg ble kjent gjennom arbeidet i forbundet. Han er en som stiller opp og en som du gjerne har i ditt hjørne for å si det slik.

Så til i dag. Passe tvillingene en time nå på morgenen. Så til behandling klokka 10.00. Innom jobb en tur og ordne noe småtterier. Fisk til middag, tur med Linda og så antagelig godstolen og håndarbeide. Kjedelig…nei da….

7 kommentarer

Siste innlegg