Alle tiders julebord!

I kveld skal vi på teateret og se et stykke som heter “alle tiders julebord”.  Før teateret skal vi spise middag sammen med våre gode venner Per og Gullbjørg. Teaterstykket handler om en arbeidsgjeng fra et grossistlager innen toalettpapir og toalettbørster. Deres motto er  meget treffende “drit og dra”. Julebordet utvikler seg som et julebord  ofte gjør og morsomhetene skal etter sigende stå i kø.

Det er fortsatt meget kaldt på vår kant og jeg har vært på Jula og kjøpt med flisundertøy. I går kveld vagget Linda og jeg oss gjennom vår times tur iført flisundertøy, tretten jakker, ørten bukser, lue og alt annet vi kunne bruke for å holde oss varm. Nå om dagen trenger jeg Linda for å komme over dørstokken. Stua hjemme er trivelig, varm og det dørstokken kan være opptil en meter høy nå for tiden.

I dag leste jeg et sitat jeg måtte le litt av, det heter ” som regel kommer alderens klokskap for sent. Livets dumheter er alt begått”. Ja vel, men det skjer jo likevel suksesivt, jeg begynte tidlig med dumhetene og hadde nok lagt noen av dem bak meg i ung alder. Nå er jeg fortsatt dum…heldigvis….og har tid til å gjøre noen til, men noe har jeg da lært. Og den erfaringen jeg har ervervet meg hjelper meg hver dag til å bli et bedre menneske.  Det jeg har lært av livet vil jeg prøve å formidle videre og håpe på at noen kan dra nytte av det. Nå vil vel ikke så mange høre på meg, men man kan i hvert fall gjennom hvordan man lever og er sette et eksempel som noen kan lære noe av. Håper jeg…….så da så……

 

 

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg