Pingviner er fine dyr!

Så er det mandag igjen og bortsett fra den firbente vennen er jeg  ensom og alene med  meg og mitt. I dag skal jeg pakke de første julegavene, må nok innrømme at det er første gang i historien at jeg kan pakke inn gaver i november. Vanligvis peser jeg avgårde i siste liten, men ikke denne gangen. Denne gangen skal jeg planlegge.  Så langt så bra.

Snart skal Terry og jeg trosse kulden og gå vår formiddagstur. Jeg antar at jeg  ganglaget mitt ligner mye på  pingvinens. Vaggingen kommer naturlig suksessivt med antall jakker jeg har på.  Jeg liker ikke kulden, men prøver å komme meg litt ut likevel.

Foresten når jeg først er inne på liker og misliker, jeg liker pingvinen. Den har alltid fasinert meg. Bare det at den kan overleve i ekstrem kulde. Måten de frir til makkeren på. Så søtt. LIkedan måten de bytter på å stå ytterst i kulden. Fine dyr pingvinen.

 

 

 

 

5 kommentarer
  1. Ang pingviner sa vi akkurat det samme når vi kledde på oss og gikk ut i kulden igår. Så ut og vagget som pingviner.. Ønsker deg en kjempefin dag! 🙂

  2. Pingviner er flotte dyr, enig der. Skjønner det er tiden for kontraster. Her hvor jeg er har vinden omsider løyet og det går an å sitte ute i solskinnet 🙂 Sitter her med PC’en på fanget og nyter å være til 🙂 Ha en flott julepakkedag!

  3. Så programmet i går om dyr og morsfølelse, og det var bare utrolig å se hvordan pingvinene fordelte omsorgen, slik at alle skulle få mat. Lykke til med julegavepakkingen og ha en riktig god mandag!

  4. Morsom sammenligning mellom vinterkledde folk og pingviner. Jeg kom til å tenke på barna i barnehagene, -de ikke bare vagger rundt, men tipper de først over, må der hjelp til, for å komme seg på beina igjen. Jeg tenkte ikke på det, da jeg fikk barn, at de skulle lære å gå og bevege seg selv ute rundt 1-årsalderen. Det var jo selvsagt dårlig timing, siden de da ble 1 år midt på vinteren. For mine barn var det ikke aktuelt å sitte i en vogn. Og å krabbe og gå ute, på vinteren, med tykk bobledress, var ingen suksess.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg