39 år i dag!

♥♥ I dag er det 39 år siden Jarle og jeg giftet oss. Jeg hadde akkurat fylt 18 år, var 2-3 måneder gravid med min sønn og som det het på den tiden “måtte” gifte seg. Nå må det likevel ha hatt noe for seg ettersom vi fremdeles er sammen, men den dagen for 39 år siden var jeg nok ikke særlig høy i hatten. Jeg husker det regnet litt, men det betyr lykke å få regn i sløret sies det, så dagen var vel slik dagen skulle være. Vi ble i hvert fall vel og vakkert gift i døvekirken i Trondheim.  Jarle fin og ung i svart dress og jeg i en brukt brudekjole som jeg hatet. Magen vises ikke på bryllupsbildet, men jeg husker veldig godt at den var der.  Så var det bryllupsfest med slekt og venner. Bruden hadde bere et ønske…jeg ville hjem. To redde ungdommer startet livet sammen, forsåvidt tror jeg vi var glade likevel, vi elsket jo hverandre.

Mange ting har skjedd i de 39 årene som har passert (alt for fort) siden, men Jarles hånd har alltid vært der. Sterkere en meg, et hav av styrke og godhet. I dag er jeg glad og takknemlig for at det ble akkurat han. Nå sover brudgommen enda, han er ikke helt i form så det er bra, men når han våkner skal jeg gå inn til han med en kopp kaffe. I kveld skal vi gå på yndlingsretauranten og spise en god middag.Og om et år…. dersom det vil seg slik er det runddag. Jeg vet at 50 år er gull, men er 40 noe?????

17 kommentarer
  1. 40 er rubin og så har du safir ved 45 – nesten vakrere enn gull 🙂 Gratulerer til dere to. Det blir vel en markering?

  2. Det var en litt rørende historie og som du sier dere er fortsatt gift så det var nok meningen att det skulle bli dere to:))ønsker dere hjertelih til lykke med dagen og dagene som kjem,må dere kose dokk masse i kveld

  3. Ååhhh så fin fortelling;-)
   Grattis med dagen, og masse gode ønsker om ivertfall 39 år til i sammen.. hihihi
   Ha en nydelig dag videre begge to;-)

  4. Så koselig da! Gratulerer så mye til dere begge, håper dere får en fin markering av dagen! Vi har “bare” 35årsdag snart! Ha en nydelig dag, håper Jarle blir i bedre form! 🙂

  5. Det var mange som giftet seg på den måten en gang i tiden. Vi var unge, usikre-og “nødt” til å gifte oss. For det var faktisk ulovlig å bo sammen uten å være gift for 39 år siden….. Og å få barn uten å være gift ble sett på som en skam. Så det ble en del bryllups-seremonier som startet slik du har beskrevet det. Glad for at verden har gått fremover. 🙂 Ha en fin bryllupsdag.

  6. Gratulerer til Dere begge to,og en flott historie bak det hele også. Det er ikke mange som klarer å holde på hverandre i så mange år. Så det er all grunn til å feire dagen uansett:)) Ønsker Dere en riktig koselig dag:))
   Stor jubelklem fra Marianne:))

  7. Ekte kjærlighet! Sjøl var jeg 21 da jeg giftet meg,ung og på mange måter naiv,men det ble mange fine år før vi skiltes,over 30. Heldigvis er vi fremdeles venner og har to barn som har sine familier og har gitt oss 6 barnebarn. Lykke til videre!

  8. Gratulerer med dagen ! Jeg husker bryllupsdagen deres for 6 år siden, hehe, Jarle gledet seg til en saftig biff- vi hadde fått drink før vi bestilte maten og så viste det seg at vi var på vegetarrestaurant……hahahaha….god mat men kanskje ikke saftig biff….stakkar Jarle var sulten enda etter den middagen han!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg