Hmmmmmm.

Det er godt å ligge varm og trygg under dyna og høre byen våkne. Jeg kjenner lydene godt, hvilken bil som rygges ut, barna som blir båret eller geieidet ut på vei til barnehage og skolefritidsordning. Jeg kjenner ikke ansiktene, men jeg kjenner igjen lydene….. fordi de er der hver dag. Og så er det den evige susen av trafikken på hovedveien selv om det er et bra stykke unna. Morgenlyder…Jarle som utfører sine rutiner velkjente og beroligende. Nå står rundstykket i ovnen for tining, kaffen er ferdig, avisen er kommet, men jeg har ingen hast med å bli oppdatert med nyheter riktig enda. Det er tidlig…først vil jeg sitte her litt, føle roen og så skal jeg starte dagen….

I går raste jeg rundt mellom mange aktiviteter. Først på jobb for å pakke sammen minner om over 20 år, mine gode utgåtte sko, dressjakken som alltid henger der i tilfelle, bilder med mere. Så innom mammas grav med krans og lys, før lunsj med Gerd…. som endte med en butikkrunde. Hjem for å lage middag, tur med LInda og så rett på ekstraordinær generalforsamling i borettslaget. Så mye forskjellige mennesker det finnes i et borettslag, men tross motsetninger og forskjellige prioriteringer, et felles mål, et fint og trygt bomiljø. Ikke nødvendigvis en selfølgelighet nå om dagen.

 

 

6 kommentarer
  1. Så godt å få starte dagen i et fredeligt tempo.Vi får si att det er ett av godene som tilfaller oss nå som vi ikke skal ut i jobb mer:)Kan være deilig å ha en litt roligere dag i dag da siden det vart så mye i går.Ønsker deg en fin daghva du enn finner på å gjøre på

  2. God morgen Siven;-)
   Herlig start på dagen. Det beste som finnes er og bare daffe rundt og nyte stillheten og kaffien.. hihihi
   Ha en flotters dag videre

  3. Fint å høre byen våkne, godt å våkne til lyder man kjenner. Her våkner vi til stillheten, så når jeg sover andre plasser sliter jeg litt med å sove, gjorde det ikke før, men nå er jeg vant til stillheten, og da er stillheten deilig:O) men da jeg bodde i byen, da var bylarmen deilig, ikke stillheten…hmmmm…vi forandrer oss visst:O))
   God fredag til deg fra meg:O)
   kozkoz

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg