Det er en alminnelig torsdag morgen.

Det er en alminnelig torsdag morgen, men likevel ikke helt alminnelig for meg. Det er som det bruker for de aller fleste mennesker, men dagen er alltid spesiell for noen. Noen blir født og noen dør, noen har fødselsdag, noen får vite ting de ikke vil vite. Mange merkedager, noen har bryllupsdag, noen blir fridd til. Noen blir omskåret og noen er på flukt fra krig og elendighet.

Nå kunne jeg ha forsatt denne tankerekken som kunne utviklet seg til å bli både bra og trist, men poenget er vel tatt. Jeg er både glad og trist i dag. Jeg har gjort et hederlig forsøk på å fortsette i jobben min, men det gikk ikke. Så skal jeg ikke kjede dere med å ramse opp alle ting som førte til en slik beslutning. En jobb jeg har gjort i over 20 år, et arbeidsliv fra jeg var 15-16 år. kjennes både bra og trist ut. Et arbeid som har betydd mye for meg, en stor del av min identitet, likevel riktig å ende det nå.  Hva livet vil by på nå vet jeg ikke, men jeg skal prøve å tenke positivt, se alle mulighetene i stedet for begrensningene.

Ha en fin torsdag!

17 kommentarer
  1. Jeg synes du skal være stolt av at du har gjort en så bra jobb i mange år. Selv om dette er en slutt, kan det jo skje noe annet positivt-de sier jo at når en dør lukkes igjen, så kan man åpne en ny dør der nye muligheter kommer. Ha en fin dag og takk for at du delte tankene dine.

  2. Noen ganger må årene legges i hvil. Man kan prøve med andre årer, men det er ikke alltid at det er svaret. Lykke til med en ny fase av livet.

  3. Du gjør nok det rette, ikke alltid at krefter kan presses fram. Det går seg til, -selv om det føles trist og vanskelig akkurat nå. Det er en omstilling… Ha en fin dag!

  4. Hei Siv! I dag er det 6 år siden vi hadde drømmedag i Roma, husker du all maten eller?! 😉 Trist at du ikke greier jobben lengre, men tror det er det beste for deg og ingen skam heller. Du prøvde jo så godt du kunne og mer kan ingen gjøre. Tenk heller på alt du KAN gjøre nå med håndarbeide, god tid til barnebarn og deg selv. Det blir nok bra serru 🙂 Klem

  5. Hei på deg, dette er sikkert en åpning til andre ting for deg å gjøre. Ting som er på dine premisser og kanskje åpner det seg flere muligheter for ting du har som hobby og fritidssysler.
   Lykke til med nye muligheter, (faktisk så misunner jeg deg litt – jeg er like gammel og ønsker meg en annen jobb).
   Hilsen Mojita

  6. God morgen.Her forstår jeg deg godt har jo nettopp tatt samme beslutning.No får du tenke framover og prøve å ha noen gode dager der du kan ta vare på deg selv:)) lykke til

  7. Det er ingen god følelse å måtte innse at en ikke greier jobben sin lengre, det har jeg opplevd selv. Men det kommer til å gå så bra, du har så mye å bidra med alle andre plasser enn på jobb! Og har så mange som bryr seg om deg. Lykke til med din nye tilværelse, sikker på at det blir fint for deg! 🙂

  8. Skjønner deg godt at du er litt trist over dette, men må man så må man, og det er ingen som takker deg for at du ødelegger helsa de med og fortsette. Nei vær glad du har tatt besluttningen, detta går fint;-)
   Ha en flott dag videre

  9. Ja, jeg må bare slutte meg til de andre som har lagt inn kommentarer til deg. Det er trist, men nå har du fått en ny start og det er viktig å tenke framover og ikke på det triste som har vært. Husk du er ikke alene, det er flere i din situasjon og jeg tror sikkert de er nærmere enn du aner også. Prøv å stifte ny beknentskaper det er viktig å ikke stivne i den “gamle”tralten… Lykke til, vi blogges..

  10. Veldig rart dette, det er jeg “Mokita” som la inn dette siste innlegget, men noen ganger kommer ikke navnet med. Dette har skjedd meg flere ganger, det er vedlig dumt altså….
   Hilsen Mokita.

  11. Føler med deg og jeg vet akkurat hvordan det føles. Jeg har også kjempet lenge med dette at jobben er meg, uten jobben er jeg ingenting. Jeg begynner endelig å forstå at dette ikke er sant.DU og jeg og alle andre i samme situasjon er jo så mye mer, det tar bare litt tid å innse at VI er viktige som individer også.
   Lykke til med beslutningen din 🙂

  12. Hei! Både Janne og jeg kjenner igjen og forstår fölelsene dine. Men nå vet du hva du har å forholde deg til. Livet er så mye mer enn jobb! Önsker deg mange gode dager framover. Klem fra oss

  13. Noen ord som jeg har med meg på livsveien, fra min sindige, gamle bestemor: “Hver gang Vår Herre lukker igjen en dør, setter Han en annen på gløtt.”
   ingalisa

  14. Hei på deg! Så flott at du har tatt en bestemmelse! Nå er det bare å se framover. Livet har så mange oppgaver, både i betalte jobber og som medmennesker. Tenk på alt spennende du kan se på! Lære noe nyt? Bruke alt du kan på en måte som du har mulighet, krefter til,det er så mye å velge i i dag. Men først og fremst gi deg tid til å bygge krefter, spennende dager venter

  15. Uansett hvordan det føles, har du en million mennesker rundt deg som støtter deg hva du en måtte velge å gjøre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg