Jeg har ikke sovet….

Jeg har ikke sovet i natt. Formen nå på formiddagen er nok veldig preget av det. Kroppen er urolig og jeg vet at det skyldes mye at min situasjon vedr. arbeidsavklaring med videre er såpass uavklart. Nå føler jeg at uansett hvordan det går så er det bra bare og vite. Når man vet tilpasser man seg. Når man vet kan man finne ro og tro på en fremtid. Når man vet kan man leve livet ut i fra kjente forhold. Jeg er av dem som liker å vite, liker forutsigbarhet. Så en uavklart situasjon vil alltid slite på meg.

Dagen ellers er fin, det er opphold etter plaskregn i går, man aner så vidt solen i horisonten og ellers har jeg det bra.

 

 

5 kommentarer
  1. Uff, stakkars deg, det er ikke greit når ting henger i løse luften sånn.. Har vært gjennom denne perioden selv og det er så godt når avgjørelsen endelig blir tatt. Håper du slipper å ha det sånn lenge, skjønner godt at du ikke er i form idag. Hvil deg litt og ta det med ro idag:-)

  2. Vente er jeg også dårlig på. Og det å ikke vite, at ting er uavklart. Men livet har lært meg å leve i øyeblikket. Likevel kommer bekymringene sigende når jeg er som minst beredt – natten er et hyppig valgt tidspunkt. Håper du finner hvile likevel.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg