Hvordan er det mulig?

Det er mange ting jeg ikke forstår. For ekempel hvordan er det mulig at innvandrere uten lovlig opphold får utbetalt penger fra NAV? Hvordan kan det være så lite kontroll på hva våre skattepenger brukes til. Ikke misforstå meg slik at jeg er imot innvandring, men innvandringspolitikken bør vi kanskje se litt på. Nå er det vel slik at alle system har svakheter, men når svakheten blir avdekket må da noen i all anstendighetes navn kunne tette hullet. I følge nyhetene i dag er det ofte disputter mellom politiet og de som skal sendes ut som krever å få tatt ut penger som de har fått på utbetalingskort fra NAV. Ikke bra spør du meg..

Ikke klarer jeg helt å forstå hvorfor det er nødvendig å vente i 5-6 år før man kan få en avklaring om en innvandrer skal få opphold eller blir sendt hjem heller.

Så er det Danmark og Jyllandsposten med sine fine Mohammedtegninger. Ytringsfriheten på den en siden og hvordan den samme ytringsfriheten kan såre andre mennesker på den andre siden.  Nå er ytringsfriheten en hellig ku for meg og mange andre, men gir den oss rett til å såre og gjøre narr av ting som er ukrenkelig for andre. Jeg unnskylder ikke terror i noen form, men er det virkelig nødvendig å trykke disse tegningene når det provoserer så mange.

 

 

 

 

 

10 kommentarer
  1. Ja har du sett noe sånnt, jeg satt akkurat her å leste det samme selv. Hvordan går det ann,hvis en har adresse til et asylmottak,har man da rett til sosial hjelp??

  2. Er så enig med deg. Mens vi andre får så øra flagrer fordi vi er for mye syke, koster samfunnet så mye med sykemeldinger osv. får vi høre hele tiden. uten å tenke på at vi faktisk har betalt dyrt for sykefraværet våres i form av høye skatte og avgifter. Men hva koster ikke ulovlige innvandrere ossS. toucy problemstilling dette og desverre så blir man erklært rasist i Norge hvis man tør å antyde at dette ikke er bra.
   Nå skulle man tro at jeg stemmer Frp, men det gjør jeg faktisk ikke.

  3. Jeg er enig med deg,orker faktisk ikke lese om slikt for meg provoserer det litt for mye.Hadde jo en hjemmeboende voksen sønn i 1.5 år han hadde tent nok til arbeidsledighetspenger men fikk det ikke for det var tent gjennom 2 kalenderår,dette er takken for å jobbe for landet vårt.Nemmelig militæret,han vart kalla inn i august og sluttet i august dermed vart det 2 kalenderår,nav mente att han skulle leve på foreldrene i en alder av 21 år.Ikke skjønner jeg meg på den norske politikken

  4. Det er riv ruskende galt hele innvandringspolitikken,,og snylter på våre skatterpenger og syter og klager på både det ene og dt andre:(( Var jammen et stort slagsmål på et asylmottak i Våler i Østfold i går,,knivstikking og forsøk på brann igjen,,,,hva pokker skal vi ha slike her i landet for??? Nei send hele skiten tilbake der dem hører hjemme. Og la dem bli her dem som virkelig gjør noe nytte for seg og som imøtekommer Norske lover og regler:))

  5. Enig med deg Siven, dette har gått altfor langt! Vi som er syke og ikke greier å jobbe mer må slåss så busta fyker for å få det vi har rett til gjennom NAV, mens de som ikke har gjort et dagsverk i landet vårt får så det holder og mer til. Opplever denne politikken som uforståelig, dette kan vi ikke leve med! 🙂

  6. Kan bare føye meg til kommentarene over her, og si meg enig. Heldigvis har media såpass stor makt enda, at mye av det de setter fokus på, blir “rørt” litt ved i lobbyen på Stortinget…

  7. Enig ,enig, enig. Bare legg merke til når dere er på Gardermoen. Det tytet av alle mulige folkeslag som skal besøke “hjemlandet” de reiste-rømte fra. Da er det plutselig ikke farlig eller ulevelig der.Nei, fy FA…Jeg er lut lei å se.lese eller bry meg med de.De får klare seg selv, det må jeg. Har jammen kranglet nok med nav. og gruer meg til om måtte innom der igjen.

  8. Her var det jammen kommet masse kommentarer som viser at vi alle snart sier nok er nok. Har akkurat blogget om dette jeg også – godt å se at vi er enige.

  9. Ja måtte innom å se engang til. Bra noen tør å ta det opp. Er lut lei av politikere som klager på at vi som betaler skatter og avgifter snylter på samfunnet fordi vi bruke egenmeldinger og sykemelder oss hele tiden…fy….fy

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg