Livets mange gaver…

En av livets mange gaver er synet av yndlingskaffekruset fult av dampende het kaffe om morgenen. Tærne kroer seg, smaksløkene forbereder seg og man  sukker dypt og inderlig av velvære. Ligger så dagen fin og ubrukt uten alt for mange traumatiske gjøremål så begynner livet å bli verdt å leve.

En av livets andre gaver er turene med LInda to dager i uka. I går tok vi tvillingene med i vognen slik at Hege skulle få litt fritid. Hun er gressenke for tiden og med tre såpass små barn er nok det en liten utfordring. Nå virker det  som om hun tar alt på strak arm, blir aldri sttresset, barna er nok preget av den roligheten for det er ikke mye gråt og uro, men likevel en time i fred for seg selv er vel aldri og forakte. Nå spiser de middag hos oss hele uken noe som er veldig koselig, vi får mye tid med barna. Tvillingenes tannløse smil går rett i hjertet på meg. Andreas små armer rundt halsen er heller ikke til å kimse av.

En tredje gave står ved siden av meg nå og logrer bedende. En tur ut ser ikke ut til å være noe av veien. En hunds trofaste evige kjærlighet til sine eiere. Menneskets beste venn. Ingen tvil om det. Deler man hus med en hund er det alltid noen som er glad  for å se deg. Utrolig nok…

 

.

 

 

 

 

8 kommentarer
  1. Jeg er så enig med deg. Det er de mange små gleder og evnen til å SE de og GLEDE seg over de som gir hverdagen sitt innhold. Livet består tross alt av mange, mange hverdager. Vi er heldige som lever i et land der slipper å leve med frykt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg