Litt å se frem til….

Den ene fine dagen avløser den andre her i Trondheim og ting går sin vante gang. Det har vært en rimelig vanskelig tilbakegang til arbeid av flere grunner, noe skyldes meg og noe andre omstendigheter,  men jeg henger enda med. Må nok innrømme at noe har vært vanskelig, noe som har forstyrret nattesøvnen mye, men jeg håper det blir bedre etter hvert.

Privat skjer det alltid noe, men jeg liker at det er litt uro rundt meg. I går var begge mine barn og alle fire barnebarn på middag. Tvillingene som enda bare er fire måneder lever på morsmelk så de er enda billig i kosten. Håkon er blitt fire og Andreas tre så her er det liv når de er på besøk. Koser meg fært med dem alle sammen. De to største sier og gjør mye rart og de to minste smiler stort og tannløst når noen snakker til dem. Bestemorhjertet banker i hvert fall stort og varmt for dem. Hedligvis har de det godt og trygt nå og jeg håper det fortsetter slik lenge enda.

Nå har vi bestilt tur til Thalin på slutten av november. Litt ekstra ferie å se frem til før mørketiden setter inn. Så skal pappa og vi tre søstre med familier til Åre på spahotell nå til helgen.  Da det er badeland på hotellet skal Gerd og jeg ha med hvert vårt  barnebarn og Tone sin sønn som er 8 år. Vet ikke sist jeg har hatt badedrakt på, men jeg kan trygt si at det er lenge siden. På søndag har vi bestilt masasje og fotpleie så kosfaktoren blir vel ganske høy.

Litt å se frem til…..det trenger vi nå……..

 

3 kommentarer
  1. Bra du ordner deg ting som du kan glede deg til, det er så viktig når hverdagen kjennes tøff! Og så heldig du er som har alle disse skattene av barnebarn! Ha en fin dag i fint trøndervær! 🙂

  2. Masse å se fram til:)alle fortjener å ha noe godt å se fram til spesielt du med tanke på alt det vonde du har vært gjennom.Får håpe att ting retter seg på arbeidsfronten også og att du får tilbake nattesøvnen.Nydeligt vær her hos oss også,vi må bare nyte det medan vi har det.Du må ha en fin dag i dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg