Min søster Tone!

Nå har jeg kjørt Tone til sykehuset, ventet der mens de gjorde henne klar til operasjon og så er det bare å vente. Selve operasjonen skal ta 2-3 timer og så må hun være like lenge på overvåkingen før jeg kan se henne igjen. I følge legen er prognosene gode, hun har respondert fint på cellegiften og er i generell bra form. Bare gode nyheter. (-:
 
Lillesøster Tone er 11 år yngre enn meg, vi fire eldste søskene kom tett som hagel, mens Tone lot vente på seg. LIkevel er det ikke så mange år med tanke på at jeg er den eldste og hun den yngste. Uansett aldersforskjellen har vi alltid hatt et fint og nært søskenforhold og sykdommen hennes har godt hardt inn på oss alle.Det blir en lang dag med venting, men så er det i hvert fall overstått. Så blir det noen uker med stråling før ting er tilbake til normalen igjen.

Tone er en tøffing, hun er ikke  av dem som sutrer og bærer seg (der er vi ikke like). Hun tar alle ting med stotisk ro og lar seg aldri vippe av pinnen. Jeg kan ikke huske en eneste gang hun virket stresset. Slik har hun også vært i forhold til kreftsykdommen, like rolig og like modig. 

Å ha en slik alvorlig sykdom samtidig med mammas sykdom og død kan ikke ha vært enkelt for henne. Nå krysser jeg fingrene mens jeg venter på telefonen fra avdelingen og ber om at alt må gå bra.

 

9 kommentarer
  1. *krysserfingretærogallehårstrå* for søsteren din.
   Håper virkelig hun vinner kampen, og det høres jo slik ut, og uten positiv innstilling kommer man ingen vei:O)
   Lykke lykke til:O))
   Husk; alder er bare et tall:O))
   kozkoz

  2. Så godt å høre at det er så mye positivt oppi alt sammen. Det er en forferdelig sykdom, men legene er flinke.
   Veldig godt å høre at dere har så godt søskenforhold.
   Krysser fingrene for henne. Masse lykke til!
   Varme tanker til dere

  3. Tenker på dere alle i dag og også i tiden som kommer.Kref er en grusom sykdom og din søster er en sterk person som tar det så greit,iallefall utad.
   Har selv fulgt noen kreftsyke,både familie og venner,eg vil nesten påstå att det må være den værste sykdommen som finnes.
   Men legene i dag er flinke,og gir dei gode prognoser så bør dere kunne senke skuldrene litt.Ønsker dere lykke til og så ber eg for din søster

  4. Krysser alt av fingrer og tær her og!!! Dette kommer til og gå bra.
   Sender masse gode tanker oppover til dere i dag.
   Klem klem

  5. Det er godt å ha gode venner i søskenene sine, det er jo ikke en selvfølge. Og søsken som stiller opp når det er behov for det er virkelig verdifullt når man er syk. Sender masse gode ønsker til dere begge om styrke og bedre helse.

  6. Sitter her med tårer i øynene jeg… vet du noe, Tone er heldig som har en søster som deg!!! <3
   God klem, og håper fremtiden er frisk for Tone!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg