Jeg liker helgene, men de er for korte…..

Jeg liker helger. Det er bare en ting som er galt med dem og det er at de er så alt for korte. Man starter opp på fredag ettermiddag, tenker på alt man skal gjøre i løpet av helgen og så før man vet ordet av det over og hverdagen er der igjen. Denne helgen har ikke vært noe unntak i så måte, og nå er det allerede søndags kveld.

Før middag dro vi for å besøke pappa, der var allerede fult hus. Min bror Atle , svigerinne Heidi, hunden deres som er stor som en hest, men veldig snill. Min niese Kristin med begge barna. Så fikk vi en koselig stund der sammen. For meg er det enda litt vondt å komme dit å vite at en person mangler og alltid kommer til å mangle, men det er likevel godt å komme dit.

I dag sendte pappa med meg enda en eske full av gamle foto, blir en liten jobb nå og sortere alt og finne ut hvem det er. Likedan alt det skriftlige, det kan for eksempel stå kjære datter og til slutt fra din moder. Moderen er nok min oldemor, men hun hadde mange barn. Får nok prøve å lese ut av innholdet og gjennom det finne frem til rette avsender.

Så må vi prøve å finne frem til en grei måte å oppbevare alt slik at det er tilgjengelig også for andre.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg