Smil…(-;

Dagens ettertanke fra Barbara Johnsen.

Vi må håpe på det beste,
forberede oss på det verste
og ta det som kommer med et smil.

Og smilet kan smelte is. Smilet kan man ikke være likegyldig til, det går til hjertet og lyser opp dagen. Evnen til å vise glede gjennom smilet. Det at andre mennesker smiler til deg…det gjør noe med deg. Tenk bare på et stort tannløst barnesmil, eller et implusivt smil fra noen du treffer tilfeldig, et tegn på at de er glad for å se nettopp deg. Kanskje burde vi smile litt oftere. Være raus på den anerkjennelsen ved å vise i aktiv handling at du ønsker velkommen. Får man ikke den tilbakemeldingen føler man seg ikke velkommen.

Så tilbake til den harde  virkelighet. Jarle er i ful gang med å forberede gulvlegging på vaskerommet, det er vist noe med sluket, så må listene av, vaskemaskinen må flyttes ut og likedan oppbevaringshyllen som står på gulvet. Håpet er at vi i løpet av dagen kan komme et stykke på vei.

Nå er det søndag og søndager skal holdes hellig, men de er også gode å ha til å måkke unna litt husarbeide. Men det skal også settes av tid til litt kos, lammelåret ligger til tining, og skal bli til en bedre middag. så  er vel denne dagen også historie.

I morgen blir en tøff dag, da skal lillesøster opereres.

3 kommentarer
  1. Du skriver så lett om de daglige ting. I dag vil jeg fortelle om noen tanker jeg hadde på en søndagstur .Min mann er sprek og liker å gå langt. Jeg har en problematisk rygg og reumtisme og klarer ikke så mye. I dag ble vi enige om at jeg skulle kjøre, sette mannen av ved historisk turløype, kjøre rundt et vann og sette bilen der. Så skulle jeg med rullatoren gå et stykke til en plass ved et vann der de skulle ha fiskekonkurranse. Alt gikk etter planen .Sola kom fram,turfolket kom og store og små fisket små og litt større fisker som de kunne grille på grillen Jæger og fiskerlaget har laget til. Ungene fikk mange fine opplevelser, foreldrene slappet av og besteforeldre så på og drakk kaffi og var med. Det ble riktig norsk familietradisjon. og så flott å se på! Og jeg tenkte : Så godt vi har det i dette landet der vi kan oppleve dette!Kontrasten er stor til det de viser om ungene i flomherja land. La oss være takknemlige og på vår måtre hjelpe der vi kan. Ha en god søndag alle sammen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg