Han er hyper…

Min mann er hyperaktiv. Han bare må gjøre noe. Nå henger han på hytteveggen og beiser så svetten siler. Må bare si at av og til tror jeg ikke han er helt god…i dag begynte han klokka syv. Men det er han og slik er det så det er greit. Han er et arbeidsjern og han har masse energi. Nå blir jeg sliten bare av å se på han.

Da er det verre med meg, jeg har absolutt ingen energi, soser litt omkring og får egentlig ikke til noe fornuftig. Burde vel tilby litt hjelp ute der på tverrvegen, men jeg orker ikke. Jeg rydder litt inne i hytta, tar opp en ting….. legger den ned igjen. Tar opp en ny ting…legger den fra meg…..går rastløs omkring …..helt uten mål og mening. Men jeg skal gi meg selv den slakken om ikke annet i dag…..

Nå er Jarle i hvert fall i godt selskap. Jeg er heller ikke alltid helt god. Jeg tenker så mye rart. I dag tenker jeg på dødsannonsen. Jeg er litt redd for å se det svart på hvitt. Når det står der i avisen da må det jo være sant…. 

4 kommentarer
  1. Takk for at du likte bloggen min. Jeg syns også du har en fin blogg. Føler med deg, jeg har også mistet mamman min. Det er snart fire år siden, men tenker på henne hver dag. Ha en fin dag!:-)

  2. Klart dere er preget av det som er skjedd, en skal surre litt rundt på sånne dager, men når den værste dagen er over er det bare og stå på videre. Savnet vil alltid vere der men smerten krymper fra dag til dag.
   Ha en flott dag videre, tenker mye på dere.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg