Gjett hvem som er fin i dag?

I går kom nok en telefon om at min mor nok en gang var innlagt på sykehuset med pustebesvær. Dette var tredje gangen på en måneds tid. Nå synes jeg synd på henne, det er ikke godt å slite for å få puste. Blodprosenten var tilbake på 50 % selv om hun har hatt mange blodoverføringer i den siste tiden.

I dag skal jeg kose meg med mitt nye lille flate kamera. Jeg elsker å fotografere og ønsket meg meg et som er lite nok til å være med i håndveska til en hver tid. Jeg har også et speilreflekskamera, men det blir brukt mere til det planlagte og egner seg lite til å bringes med over alt.

Det er overskyet og regnet ligger på lur. Kan ikke huske sist vi har hatt en så dårlig sommer. Det har ikke vært mange dager med sol og knapt to dager på rad. I ettermiddag skal Gerd og jeg på bytur, spise middag og se i butikker, antagelig også en tur innom sykehuset.

Min venninde Linda overrasket meg i går med et nydelig halskjede, typisk Linda og tenke på andre. Dette skulle være martnasgave. Jeg er barnslig glad for å få en gave, trenger egentlig ikke være mye bare det er papir rundt. Forventningen og ikke minst at noen bryr seg nok til å ønske å glede.

Gjett hvem som er fin i dag.

2 kommentarer
  1. Føler med din mor,det er på ingen måte godt med langpining,håper hun får hjelp.
   Ellers var det et nydeligt smykke,det er sant at små gleder er gull vert.Min mann gjorde som du,kjøpte et lite kamera for å kunne ha i lomma til enhver tid,selv kjøpte eg fotoaparat med samme hensikt,nemlig å ha et godt lite kamera tilgjengelig.
   Ha en fin dag

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg