Lille Skaugum.

LIke ovenfor der jeg bor ligger det et hus som på folkemunne kalles Lille Skaugum. Hvorfor det kalles så er vel ingen gåte og det bærer sitt navn med rette. Fint plassert mellom rekkehus og blokker skiller det seg ut fra hvermannsen og er en kilde til glede for alle som går forbi. Selv har jeg forøvrig aldri ønsket meg et stort hus jeg er veldig fornøyd med den leiligheten jeg har, men man kan vel likevel beundre det som beundres skal. Nå var det ikke huset i seg selv som utløste min beundring, men hvor fint og velholdt det var rundt med blomster og beplantning.

Jeg liker å gå i villastrøk, spesielt i litt etablerte gamle, hvor det syder av planteliv. Gamle fine stauder og masse annet fint. Langs den veien LInda og jeg går er det også en slik fin hage, bugnende av velluktende blikkfang må det være mye jobb forem som holder hagen. Det ser så koselig ut at man får lyst til å gå inn i hagen sette seg ned, gjøre som oksen ferdinand og bare sitte der å lukte på blomstene.

Forøvrig titter solen frem på et av årets sjeldne besøk. Nå skal jeg skynde meg ut med Terry før den frosvinner igjen…

2 kommentarer
  1. Nyt sola.
   Vi har en nabo med en sånn prakthage,mannen selv står på og jobber fra tidlig morgen til seine kveld 6 dager i uken.
   Nei Siven,lat oss nyte dei små litt mindre arbeidskrevende hagene våre.
   Fint å se på ,men eg missuner dem ikke

  2. Det er både fordeler og ulemper med å bo i slike hus. Det ser fint ut med så mye plass osv men det er jammen mye vedlikehold som skal gjøres og mye holde rent. og en stor hage tar det timevis å holde vedlike.Jeg ønsker meg en lekker leilighet i stedet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg